Z

Z
Utgivelsesar: 2012
Originaltittel: World War Z
Forlag: Vendetta Forlag AS
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293059394
Forfatter: Max Brooks
Antall sider: 393
Oversatt av: Steinman, Ina Vassbotn
Kategori: Krim og spenning

Det er bare ti år siden zombiekrigen nesten utryddet menneskeheten. Drevet av et ønske om å bevare historien til de overlevende, begir forfatteren seg ut på en reise gjennom herjede land og ødelagte byer for å kartlegge hvordan det hele begynte. Og, ikke minst, for å forstå hvordan man kan hindre det i å skje igjen. Boka du nå holder er basert på dyptpløyende intervjuer med de som overlevde og spilte nøkkelroller i den ti år lange kampen mot de udøde horder.

Z er en fremragende journalistisk prestasjon innen moderne amerikansk journalistikk, og står som vår sivilisasjons kanskje fremste vitnesbyrd.

I 2013 kommer filmen basert på boken, "World War Z" med Brad Pitt i hovedrollen.

Fra 31. oktober 2016 krever Finansavtaleloven at euro-betalinger sendes til bank i henhold til internasjonal standard for betalingsformat. Z Data ConvertX er en. Z-Kayak. Z-Kayak er et foretak i Arendal som importerer og selger kajakker fra Zedtech, Elio (Mazu), Connect Kayaks, Norse og Tahe Outdoors. Zedtech har forhandlere. lyk-z & døtre as leverer coaching både til enkeltpersoner og grupper. Våre coacher har lang erfaring innen coaching og kan tilby coaching med ulik tilnærming. Norske hus leverer arkitekttegnede hus og hytter med fokus på det praktiske, kvalitet og estetikk. Se våre hus og hytter! Klikk på bildet. Si gjerne ordet høyt for deg selv, før du klikker! Soffendorf - en liten landsby i et soffabord. Velkommen! Denne siden tar for seg byggingen av et spesielt salongbord. Z-015N Midlertidig utstyr (Utgave 4, september 2012) Følgende endringer er gjort i fjerde utgave: Denne revisjonen er en justering i forhold til Rev. 3. Vi har alt innenfor måleinstrumenter og måleutstyr. Våre dyktige teknikere er alltid klar til å besvare dine spørsmål om måleteknikk. Et nytt og spennende pedagogisk hjelpemiddel som både underholder og lærer barn. Gjennom å følge piler opp, ned og sidelengs lærer barn å skrive sine første. Du er kommet til sverre.stayon.no, en server hos. Du er kommet til sverre.stayon.no, en server hos

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.