Visuelle kunstfag 2

Visuelle kunstfag 2
Utgivelsesar: 2007
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205370869
Forfatter: John Elvestad, Ådne Løvstadog Linda Strømme
Antall sider: 174
Kategori: E-bøker

Praktisk og aktiviserende Bøkene i Visuelle kunstfag dekker hovedområdene Tegning og farge, og Form og materialer. Visuelle kunstfag 1 gir en generell innføring i disse hovedområdene. I Visuelle kunstfag 2 går forfatterne mer i dybden. Elevene får en innføring i komposisjon, proporsjoner og anatomi, perspektiv og ulike tegneteknikker, og hvilke redskaper og materialer som egner seg til dette. De vil lære om farge og fargesymbolikk, og om bruk av foto og hvordan man kan dra nytte av informasjonsteknologi. De får arbeide med skulptur og installasjon og ulike materialer i denne forbindelsen og med stilisering av ulike formuttrykk. Tekst og bilder utfyller hverandre gjennom hele boka, og det er mange øvinger og oppgaver som aktiviserer elevene og lar dem anvende teoristoffet i praktisk arbeid.

Mellom 22.

mai og 2. juni arrangerer Universitetet i Agder (UiA) Eksamensfestivalen for sjette gang Kunstskolen i Bergen tilbyr en 2-årig fagskoleutdanning i visuelle kunstfag. Studiet passer for deg med interesse for visuelle fagområder som for eksempel. Fyll inn karakterene dine i vår karakterkalkulator for å regne ut konkurransepoengene dine. Påminnelsen sendes 5 dager før søknadsfristen for disse studiene. Tilbake til Mine studier. Universitetet i Agder Stavanger kulturskole arrangerer for første gang Dansecamp for elever fra 5.-7.

klasse. Dansecamp er for deg som elsker å danse. 27-04-2017 Utstilling visuelle kunstfag Velkommen til sommerutstilling for visuelle kunstfag 24.mai kl. 18 i Ibsenhusets foaje. Utstillingen står fra 24.mai til 9.juni. Kunst, design og arkitektur: informasjon. Kunst, design og arkitektur er et treårig tilbud som gir deg generell studiekompetanse, samtidig som du får mulighet til.

Kulturskolen i Ås er en skole for opplæring og utfoldelse innen musikk, teater, dans og visuelle kunstfag til barn mellom 2 - 20 år. Målgruppen er elever i. Hos oss utvikler du din kreativitet Asker Kunstfagskole tilbyr en 2-årig utdanning innen visuelle kunstfag. Skolen passer for deg som ønsker å arbeide med kunst. Generelt om skolens undervisning. Einar Granum Kunstfagskole tilbyr en 2-årig fagskoleutdanning i Visuelle kunstfag. Utdanningen gir et godt grunnlag for videre.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.