Under ytan

Under ytan
Utgivelsesar: 2014
Forlag: Axplock
Sprak: Svensk
ISBN/EAN: 9789187119446
Forfatter: Marie-Louise Pettersson
Antall sider: 298
Kategori: Romaner

Under ytan är en spännande berättelse, som handlar om det enkla livet på den svenska landsbygden i mitten av 1950-talet. Bland andra står tjuvskytten och kvinnokarlen Matti i centrum, när han blir förälskad i herrskapsfröken Josefine.

Mystiska händelser visar sig ha rötter i beredskapstiden, inte minst Svartmossens Eriks obehagliga påhälsningar. Många hemligheter får en oväntad upplösning.

Liksom i Marie-Louise Petterssons båda tidigare böcker är språket lättläst och hon skriver med stor inlevelse om den miljö och de människor som levde under 1950-talet och det finns ett lugnt tempo i boken, som gör det lätt att leva sig in i handlingen.

Marie-Louise Pettersson är uppvuxen i Sundbyberg, men har bott i Strängnäs sedan 1970-talet. Hon är gift och har en vuxen dotter.

Den prisvinnende danske kunstneren André Lundquist (1972-) har lenge vært inspirert av Egon Schiele, Paul Gauguin og Gustav Klimt og har i sin vakre videreføring. SONDE OG DISPLAY: Sonden har en liten propell som måler hastigheten gjennom vannet. Oppgaver til filmen. Spørsmålene/oppgavene under kommer ikke i en bestemt orden. Disse kan ulike faglærere selv velge blant for å rette fagutbyttet dit. Trollingfiske blog med en Beason 630 WA med Suzuki 175 hk , Litt om marin elektronikk og div fiskeustyr er intensjonen med bloggen her. Velkommen til Hooked, Norges største nettsted for fiske. Nå også med jakt! Artikler, videoer, tips og triks, live-sendinger, konkurranser, intervjuer +++

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.