TV-serier

TV-serier
Utgivelsesar: 2014
Forlag: Universitetsforlaget
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788215023182
Forfatter: Erlend Lavik
Antall sider: 309
Kategori: Medie- og kommunikasjon

TV-serier er den nye filmen, heter det. Eller til og med den nye romanen? Denne boken tar utgangspunkt i TV-serienes nye status og enorme suksess og viser hvordan og hvorfor denne utviklingen har funnet sted.
Hva er kvalitet, og hva skiller de prisbelønte og kritikerroste amerikanske seriene fra mer tradisjonelt TV og fra andre fiksjonsmedier? I lys av disse spørsmålene er TV-serier: "
"The Wire"
" og den tredje gullalderen også en lesing av serien som ofte er blitt kalt "
"verdens beste TV-serie"
".

Her får leseren innblikk i hvordan den amerikanske TV-bransjen fungerer, i teknologisk utvikling og kreative manusprosesser. Boken begynner med en historisk fremstilling av den amerikanske TV-bransjen og TV-seriens historie og fortsetter med en tett og produktiv analyse av The Wire, der blant annet temaer som narrativ struktur, karaktertegning og samfunnskritikk er sentrale.

Og her er alt vi tror vi vet om den kommende Game of Thrones-sesongen så langt. Br. krimserie. Fru McCarthy tar over driften av bokbussen, og fader Brown oppdager en sjokkerende hemmelighet gjemt blant bøkene. Med: Mark Williams, Sorcha Cusack. Topplisten - TV-serier - Film på CDON.COM. Lave priser og rask levering. Enkle spørsmål om tv-serier og filmer. Hva kan du om tv-serier og filmer. Lykke til;) VG har samlet en foreløpig oversikt over TV-serier du kan glede deg til et gjensyn – eller nytt møte med nå som høsten smyger på. TV-kanalene har selvfølgelig.

Se programmer fra TV3, Viasat 4 og TV6, samt eksklusive serier gratis på Viafree. Tusenvis av timer med underholdning i form av serier, realityshow. Viaplay tilbyr bra TV-serier på nettet. Streame serier på din PC, mobil og nettbrett. Prøv gratis i en måned! Selveste Meredith Grey, Ellen Pompeo (43), skal ha signert en ny kontrakt med «Grey’s Anatomy»-skaperne om å fortsette i sesong 13. Panelet i Serieskolen anbefaler 10 serier på HBO Nordic og Netflix. Marvels stall av appellerende superhelter er tilsynelatende endeløs.

Nå er det Steve Ditkos figur Doctor Strange, skapt i 1963, som tar steget fra.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.