Tusen millioner 6A Grunnbok

Tusen millioner 6A Grunnbok
Utgivelsesar: 2013
Forlag: Cappelen Damm
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202413170
Forfatter: Toril Eskeland Rangnes
Antall sider: 192
Kategori: E-bøkerHvert kapittel i grunnbøkene har samme struktur. I hoveddelen arbeider elevene med ett og ett delemne, før de gjennomfører en liten test. Etter testen arbeider elevene videre med oppgaver som er ordnet i to vanskelighetsgrader. Til slutt i kapitlet oppsummeres det viktigste lærestoffet.

Denne utgaven erstatter 9788202252199.

De to utgavene kan brukes parallelt i samme klasse.

Tusen millioner Ny utgave 5-7 er Cappelens læreverk i matematikk for 5.-7. trinn. Nettstedet er et supplement til grunnbøkene. Her finner du oppgaver som er delt. INNHOLD. 1 God start. 2 Brøk og desimaltall.

3 Prosent. 4 Multiplikasjon. 5 Divisjon. 6 Geometri. 7 Statistikk Elev. Nettoppgaver 1-4; Nettoppgaver 5-7; Smart Bok; Smart Vurdering. Lærer Her er Multi Nettoppgaver 5-7. Del av en hel, del av en mengde – nivå 1; Del av en hel, del av en mengde – nivå 2 Vi bruker store ord – og vi mener det. Fredriksborg har som mål å legge til rette for utvikling og vekst hos våre leietakere. Våre eiendommer og prosjekter skal. Grunntall 1-10 er et helhetlig læreverk i matematikk for grunnskolen. Grunntall har tydelige eksempler og oppgaver i ulike vanskelighetsgrader. Klar, ferdig, kjører. Interessegrupper. Har du lyst til å dyrke dine fritidsinteresser med andre Abakus-studenter? Ta en titt på interessegruppesiden, og se om du finner gruppen for deg! Bokelskere.no er et åpent, vennlig og gratis nettsamfunn for folk som liker bøker. Her kan du lage din egen boksamling på nett, trille terningkast, skrive omtaler. Her er 2a. Hvem kommer først til mål? — nivå 1; Hvem kommer først til mål? — nivå 2

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.