Triatlon

Triatlon
Utgivelsesar: 2016
Originaltittel: The triathlon training book
Forlag: Orage AS
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788283431124
Forfatter: James Beckinsale
Antall sider: 162
Oversatt av: Hermundstad, Ann Kristin
Kategori: Sport og friluftsliv

Boka for alle som allerede driver med triatlon, som har lyst til å komme i gang, eller som driver med én av idrettene: svømming, sykling eller løping.

Her er gode råd for bedre teknikk, riktig kosthold og valg av utstyr. Det er detaljerte øvelser for hver disiplin, og tips om hvordan man reduserer tid i skiftesonene. Boka har trinn-for-trinn-øvelser for å bygge opp styrke og fleksibilitet, treningsprogram for de ulike distansene, samt råd om hvordan man unngår skader og holder formen ved like.

Triatlon skal være en folkesport attraktiv for alle barn, unge og voksne. Triatlon er en multisport som består av svømming, sykling og løping. I internasjonal sammenheng er triatlon en veldig stor idrett og er også en del av de. 3 dagers gratis svømmekurs. Har du lyst å melde deg på Os Triathlon 3 september og trenger en liten oppfriskning på svømmedelen? Vi tilbyr 3 dager gratis.

Nettbutikken for alle triatleter. Fri frakt over 500 kr. Fizik, Garmin, Zoggs, Giro, Vision. Blir klar til start i dag! Ny tidtakingsleverandør. I år har Oslo Triatlon inngått avtale med en ny leverandør av tidtakingstjenester, RaceTracker. Selv om RaceTracker er en relativt ny. ToppTid - Leverandør av elektronisk brikketidtagning for triatlon, duatlon, løping, sykling, og langrenn Vennligst velg en event og split for å fortsette. Topp 15 Kvinner. Vennligst velg en event og split for å fortsette XXL har et stort utvalg av Sykkelcomputere til sykkelen. Her finner du Sykkelcomputere til lave priser og med gode garantier, fra kjente merker som Garmin, Polar og VDO.

Oslo Triatlon 2017. NYTT ÅR, NYTT TRIATLON… Oslo Triatlon går i år inn i sitt 35. år uten av at vi bærer annet enn positivt preg av alderen, sånn som en god. TRIATLON – TRE GANGER SÅ GØY! Mange løper, sykler eller svømmer for å holde seg i form. Men hvorfor nøye seg med noe, når du kan gjøre alt?

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.