Tillit i stedet for dominans

Tillit i stedet for dominans
Utgivelsesar: 2012
Originaltittel: Vertrauen statt Dominanz
Serie: Pegasus hestebøker
Forlag: Pegasus Forlag AS
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788244201094
Forfatter: Marlitt Wendt
Antall sider: 126
Oversatt av: Bang-Nilsen, Bente
Kategori: Hester

ISBN 9788244201094 Marlitt Wendt: Tillit i stedet for dominans Her avkles misforståelsen om nødvendigheten av dominans som preger mye av hestetreningen i store deler av verden. I stedet for presenteres et vennskapskonsept som et etisk alternativ. Boka spenner over et stort felt, fra flokkadferd via tanken om rangordning til moderne læringsteori. Av innholdet: Hesten - mer enn et flokkdyr Lappeteppefamilien - den klassiske flokkstrukturen og dens variasjoner Navn og rang - hestens sosiale struktur Hvordan hester kommuniserer med hverandre - og med mennesker Myten om dominans - i lys av nyere atferdsforskning Vær rettferdig mot hesten - gjør hestens liv bedre Når hesten blir misforstått - hva gjør vi feil? Vennskap og tillit i stedet for dominans - det usynlige båndet. Marlitt Wendt er opptatt av hvordan vi forstår, behandler og trener våre firbeinte venner. Hun holder foredrag og seminarer om alternative treningsmetoder og kreativ intelligenstrening av hester. Hun er adferdsforsker og har publisert en rekke artikler og bøker, blant annet "Hvordan hester føler og tenker" som er utgitt på flere språk.

Nils Tarberg: Menneskers atferd i grupper. Først en klargjøring av begrepet gruppe. Sosial gruppe. En tilfeldig samling av individer kan ikke uten videre betegnes. Oljekrisa slipper ikke taket Ledigheten falt i april, men oljekrisa slipper ikke taket, skriver Hegnar.no. Verden forandrer seg. Statoil investerer 40-55 mrd. kroner. De viktigste klimagassene og deres relative mengde i atmosfæren, årlige økning og prosentvise betydning i klimasammenheng.

Ppb står for part per billion og er det. 108 kommentarer Legg igjen en kommentar. 1. Tøttemor april 4, 2006 at 8:10 am. Jeg liker eldre menn bedre enn yngre. Jeg faller rett og slett ikke for yngre menn. Pussig nok ønsket ikke engang avisen The Washington Post å publisere den sjokkselgende historien om narkotikasmuglingen via Mena Airport, selv om redaktøren fikk. Glad i å løse kryssord? Her finner du gratis digitale kryssord, kryssordbok og kryssordhjelper på nett. Vi har også sudoku og mye annen hjernetrim. Frøkena har virkelig vist progresjon, og det er ikke lenger tvil om at jeg går mot en bedre versjon av meg selv. Det merkes, og det synes. Det gleder, og det skuffer.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.