Til saken

Til saken
Utgivelsesar: 2012
Forlag: Pax Forlag
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788253034935
Forfatter: Helge Svare
Antall sider: 179
Kategori: Debatt og samfunn

Svak logikk, sleipe triks, herske-teknikker og usaklig kritikk er velkjent i offentlig debatt. Mange rammes hardt av diskusjonens røffe - og ofte usaklige - talehandlinger. "Til saken" er et viktig bidrag til samfunns-debatten. På en lett tilgjengelig måte knytter idéhistoriker og filosof Helge Svare teorier om klassisk og moderne retorikk til tanker om dialog og demokrati. Målet er en mer saklig debatt. Dermed er denne boka et nyttig verktøy for alle som er opptatt av demokrati, språk, makt og medier.

179 kr 3-måneder 3-måneder (2,00 kr per dag) Ordinær pris Kjøp nå 699 kr år år (1,90 kr per dag) Ordinær pris Kjøp nå Ved abonnering på. VG Nett har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Sentralbord VG: 22 00 00 00.

Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies) Rettssaken utsettes til tirsdag 2. mai, på grunn av den tiltalte morens helsetilstand.

Det vil da tas en ny vurdering rundt morens tilstand og om saken. Hvis arbeidstakeren krever forhandlingsmøte med arbeidsgiveren innen 14 dager etter at oppsigelsen fant sted, har han rett til å fortsette i stillingen så lenge. Camilla Lem Heggelund (45) nektet straffskyld da rettssaken mot henne startet mandag. Etter at aktor i saken, Arne Ingvald Dymbe, hadde lest opp den. Sakkyndige psykologer under faglig kritikk: (For å lese disse dokumentene trenger du Acrobat Reader som kan hentes gratis her) Klager fikk ikke medhold i. Stortinget.no inneholder informasjon om saker som behandles i Stortinget, oversikt over møter og høringer, informasjon om stortingsrepresentantene, omvisninger. Tidligere styreleder i skipsmegleren RS Platou, Ragnar Horn, har sammen med kona og et vennepar fra vestkanten i Oslo stått tiltalt for brudd på. RK Tekniske er en kjøleentreprenør som leverer alt innen kjøl/frys samt klimaanlegg til kunder i dagligvarehandelen, næringsmiddelindustrien, landbruket og. Privatetterforsker, journalist og forfatter Geir Selvik Malthe-Sørenssen (50) har de siste fem årene beskyldt politiet for bevisjuks og forfalskninger i Treholt-saken.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.