Testamente

Testamente
Utgivelsesar: 2001
Forlag: Alfabeta
Sprak: Svensk
ISBN/EAN: 9789187894183
Forfatter: Witold Gombrowicz
Antall sider: 143
Kategori: E-bøker

Ingen omtale

Testament Undertegnede NN, fnr. 000000 00000 som har / ikke har livsarvinger bestemmer følgende om det jeg etterlater meg: Min leilighet skal arves av MM, født 11. Disse sidene er knyttet tett sammen med temaene i elevboka. Her er både ekstra bakgrunnsstoff og enkle kontrollspørsmål til kunnskapsstoffet i boka. På Testamente.no får du hjelp til å sette opp testamente og svar på mange spørsmål om arv. Du får også hjelp til å tolke testamente. Advokatfirmaet NorJus For å kunne opprette testamente, må man som hovedregel ha fylt 18 år. Også yngre personer kan sette opp testamente, men det må i tilfelle stadfestes av. A. Boka, paktene og folket. Det gamle testamente består av 39 bøker. De ble fortalt fra slekt til slekt, men det første som ble skrevet ned var på 1000-tallet f. Oppgave 3 side 67. Hvis du ikke har en Bibel, kan du finne teksten på Bibelen.no Skapelsen I begynnelsen skapte Gud himmelen og jorden.

Men buskene var ikke blitt til ennå, ingen planter hadde spirt fram, for Gud hadde ennå ikke latt det regne. Hvem behandler saker om arv og skifte? Tingrettene behandler disse sakene, unntatt i Oslo hvor du henvender deg til Oslo byfogdembete. Nedenfor finner du generell.

Våre advokater er spesialiserte på arv og ektefellens arv. Vi bistår med alle typer arvespørsmål. Les mer om arv på våre sider eller kontakt våre advokater. Jeg er arbeidsgiver og ønsker å si opp en medarbeider jeg ikke er fornøyd med. Hvordan gjør jeg det?

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.