Syrror

Syrror
Utgivelsesar: 2013
Forlag: DramaDirekt
Sprak: Svensk
ISBN/EAN: 9789174379198
Forfatter: Camilla Blomqvist
Antall sider: 127
Kategori: Språk

Camilla Blomqvist, född 1978 i Luleå, tog examen från Dramatiska Institutet 2010 och har sedan dess skrivit för Örebro Länsteater, Riksteatern, ung scen/öst, Ögonblicksteatern med flera. Under 2013 skriver Camilla blandannat för Norrbottensteatern och hennes pjäs " Den bärande väggen" spelas på Smålands Musik och teater.

Vi følger den tøffe, dramatiske og romantiske hverdagen til fire sykepleiere på et av Stockholms største akuttmottak. Abonnement. Logg inn; Brukerpanel.

Glemt passord; Bli abonnent; Premium-innhold.

Seriedatabasen; Oversikt over alle serier på streaming; Oversikt over alle serier på TV Sykehusdrama om fire sykepleiere på et akuttmottak i Stockholm. Hverdagen på sykehuset er fylt med drama, spenning og romantikk når sykepleierne og deres kol. Se.no viser deg hva som går på tv i dag. Vi har oversikt over tv-serier, filmer, reality og alt annet som går på tv. Velg tv-guide etter din egen smak, og få. Søkeresultater for "Syrror " Alt innhold; Brukervilkår; Om TV 2 Sumo; Hjelp; Blogg Handling: Vi følger den tøffe, dramatiske og romantiske hverdagen til fire sykepleiere på et av Stockholms største akuttmottak. Iris, Julia, Malin og Carina. Handling: Vi følger den tøffe, dramatiske og romantiske hverdagen til fire sykepleiere på et av Stockholms største akuttmottak. Iris, Julia, Malin og Carina. Har hatt syrror-maraton nå. Liker serien, men er litt etterligning av Nurse-Jackie og ER synes jeg. For å være ærlig kunne de droppen hun som tar medisiner! Syrror, TV 2 Modern family Sesong 8. SYRROR. Syrror er en svensk dramaserie som du finner på TV2 Sumo, hvor vi følger hverdagen og livet til fire sykepleiere på et av Stockholms største akuttmottak.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.