Sudden death

Sudden death
Utgivelsesar: 2014
Forlag: Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788241910982
Forfatter: Anne Holtog Even Holt
Antall sider: 445
Kategori: Krim og spenning

Søskenparet Anne Holt og Even Holt er aktuelle med en ny, forrykende thriller om Sara Zuckerman, i en verden der penger er makt og fotballspillerne brikker for eierne. Det er Champions League-finale på Wembley Stadion, og hjertelegen Sara Zuckerman er til stede. Idet dommeren blåser av kampen, er det bare Sara som oppdager spilleren som segner sammen på banen. 600 millioner TV-seere blir vitner til at hennes resolutte inngripen berger livet til spilleren.

Saras nyvunne berømmelse fører til et møte med finansmogulen Najib Aysha, eier av Premier League-klubben Notting Hill. Men møtet mellom de to skal vise seg å bli skjebnesvangert.

For dem begge. Sagt om boken: «Underholdende krim fra søsknene Holt.» Valerie Kubens, Fædrelandsvennen TERNINGKAST 5 «...til å grøsse av.» Helge Ottesen, Varden «Holt-scoring i fotballkrim ...en enkel, direkte og moderne skrevet krimroman. Scoring. Et enkelt og klokkerent treff.

Helt etter boka.» Remi Laakso, Hamar Arbeiderblad «Jag läste Sudden Death med stor fascination. Det är en imponernade bok Anne og Even har skrivit, den håller hög internationell thrillerklass och är det bästa Anne har skrivit!» Ann-Marie Skarp, Piratförlaget, Sverige

Reglement Turneringsavvikling. Fjordcup innledes med gruppespill med puljer på minst 4 lag. De 2 beste etter grunnspillet går videre til A- sluttspill, de øvrige.

Kvartfinalene i NM-sluttspillet 2017 for Junior, Gutt og Smågutt ble bestemt ved trekning i NBFs lokaler på Ullevaal Stadion mandag 13. februar. Lang QT-tid-syndrom Lang QT-tid-syndrom (LQTS) er en forstyrrelse i hjertets elektriske system. Tilstanden kan arte seg som uforklarlig svimmelhet, besvimelser eller. Etter å ha laget fargerikt nonverbalt barneteater i seks år, har Konstellasjonen endelig samlet opp nok faenskap til å trekke oss med ned i et dystert. BIT Teatergarasjen er produsent og co-produsent av internasjonal samtidskunst innen teater og dans. Oversiktsartikkel - AD/HD (attention deficit/hyperactivity disorder) er en tilstand som kjennetegnes av uoppmerksomhet, konsentrasjonsvansker, impulsivitet og.

Forskning på belastende livshendelser har gjennomgått en betydelig utvikling i de siste tre tiår, fra studier av kumulative virkninger av livshendelser (målt ved. Big Dipper - Din Vinylspesialist - Stort utvalg i ny vinyl Den norske veien til kvartfinale i ishockey-VM ble ikke lettere da Sveits overrasket og slo tittelforsvarer Canada 3-2 etter forlengning lørdag kveld. (Stjernen - Vålerenga 1-2) Martin Laumann Ylven (27) avgjorde kampen og scoret 2-1-målet da Vålerenga tok en etterlengtet borteseier over Stjernen.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.