Sprenging

Sprenging
Utgivelsesar: 1998
Forlag: Vigmostad & Bjørke AS
Sprak: Bokmål\ Nynorsk
ISBN/EAN: 9788211003348
Forfatter: Nils Inge Øyna
Antall sider: 168
Kategori: E-bøker

Boka omhandler sprenging. Serien "VK1 anleggsmaskinfører" er primært beregnet til bruk i videregående skole, men egner seg også for anleggsmaskinførere uten den obligatoriske opplæringen (40-timerskurset) og andre som ønsker ytterligere yrkeskunnskap. Med eksempel på oppgaver med løsningsforslag og stikkordregister.

Fjellsplitting - Fjerning av fjell uten sprenging. Fjellsplitting.com utfører fjerning av fjell og betong i kjellere og ellers rundt hus/hytte, samt grave- og.

HAUG ENTREPRENØRSERVICE AS "Vi får jobben gjort!" Dette er vårt motto, og vi holder ord. Vi driver entreprenørvirksomhet innen graving, sprenging, planering og. Kolbjørn Nilsskog AS er en anleggsentreprenør med hovedkontor i Mosjøen, Nordland fylke. Bedriften har røtter tilbake til 1970 tallet. Gratis befaring. Boring – sprengning – graving natursteinmuring – drenering – betongarbeid.

Bergen, Os og omegn. Tilbuds forespørsel. Stort eller smått ? Vi har utstyr tilpasset graving, boring, sprenging, knusing og transport av masser og utstyr. Kontakt Anlegg Vi leverer alle tjenester fra søknad til ferdig ringmur (boring, (også forsiktig) sprenging, riving, snørydding, natursteinsmur, grøntanlegg samt kabel for tele. Tunsbergsdalsdammen: Oppdragsgiver: Beskrivelse: Periode: Statkraft Energi Rehabilitering av dam med flomoverløp, strossing av tunnel, bygging av 2km anleggsveg. Vi har kompetanse for å utføre mindre injeksjon arbeider underjord.

HJH har kompetanse innen injeksjonsmetodikk, injeksjons boring, injeksjonsutstyr, ET ENTREPRENØRFIRMA MED BRED OG ALLSIDIG ERFARING Dobloug Entreprenør AS ble etablert i 1990 og er et autorisert maskinentreprenørfirma med bred og allsidig erfaring. Våre semitrailere går hovedsakelig i fast transport av betongelementer. Vi har flere typer spesialhengere for både lange og høye kolli.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.