Spilt blod

Spilt blod
Utgivelsesar: 2005
Originaltittel: Det blod som spillts
Forlag: Lydbokforlaget
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242132093
Forfatter: Åsa Larsson
Oversatt av: Østby, Andreas E.
Kategori: Lydbøker voksne

Det er sommernatt i nordsvenske Jukkasjärvi. Med et kubein i hånden venter morderen på sitt offer, presten Mildred Nilsson. Hun blir funnet i kirken hengende i en kjetting under orgelet. Mildred Nilsson var feminist og kontroversiell hun kom på kant med arbeidsgiveren, mennene i lokalsamfunnet og jaktlaget. Det er flere som har hatt grunn til å ønske livet av henne. Et par måneder senere reiser stockholmsadvokaten Rebecka Martinsson, som er vokst opp i Kiruna, til Jukkasjärvi for å rydde opp i kirkens juridiske affærer.

Hun har ennå ikke kommet over drapene hun to år tidligere måtte begå for ikke selv å bli drept. I Mildreds skap finner hun trusselbrev og papirer som viser at ikke alt er som det burde være når det gjelder kirkens finanser.


Åsa Larsson utkom for første gang på norsk i 2004 med romanene Solstorm, som blir tildelt Svenska Deckarakademins pris for beste svenske krimdebut 2003.

Jo Nesbøs "Mere blod" blir film. Italienske Francesco Carrozzini skal nå filmatiserer Jo Nesbøs krim ”Mere blod” hvor handlingen lagt til Finnmark. Åsa Larsson utgir sin femte kriminalroman om juristen Rebecka Martinsson. Åsa Larsson (f. 1966) er oppvokst i Kiruna, men forlot byen for å studere jus i Uppsala. forside; https://www.facebook.com/feedback.no/ https://twitter.com/fbmusikk; http://www.itromso.no/feedback/?widgetName=polarisFeeds&widgetId=11776171&getXmlFeed=true ”Er De rede til å blande Deres blod med brødrenes”, spørres alle nye frimurere under opptagelsesritualet. Det er ingen tom frase. Det såkalte svenske. Anka (3,5) reiste fra staten New York i USA med ett mål: Å bli gravid med Ares (4) fra Lora. Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke. Det klassiske familiebesøket. Nå skal vi riktig kose oss! Praten skal gå om løst og fast, og noe bør forbli usagt. Men hva når masken rakner og alt velter frem. I DAG, 2. mai, slippes enkeltbillettene løs! Slik er ståa for Kråkeslottfestivalen 9-11juni : Knallsalg! 1250 av 1550 billetter solgt. Men fortsatt mange spennende.

2: Mobbing, forlovere og ordførere. Publisert 2012-10-23 00:00:00. Tusvik og Tønne fortsetter i nykjent stil, denne uka er det Lisas mobbende tone og en viss. Vikinger, voldtekt og menneskeofring gir russerne filmsjokk. Nå er tidenes russiske kinosuksess et faktum.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.