Sommeren med Fjodor

Sommeren med Fjodor
Utgivelsesar: 2016
Forlag: Cappelen Damm
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202523008
Forfatter: Pål H. Christiansen
Antall sider: 176
Kategori: Barnebøker


Den rampete torsken Fjodor er tilbake! Nyillustrert og med flere historier i samme bok.

En sommerdag kom pappa hjem med torsken Fjodor i vesken sin. Fjodor måtte repareres. Finnene hans var løse. Palle, som hadde sommerferie, fikk jobben med å passe på han og litt etter litt ble de to gode venner.
Nå er det vinter, snøen laver ned og Palle tenker tilbake på alt det morsomme og spennende han og Fjodor opplevde sammen.

I Sommeren med Fjodor har vi samlet de morsomme historiene om Palle og Fjodor, som tar oss til bunnen av havet, høyt over skyene og på en ufrivillig trikketur i byen. Men hva er det som foregår ute i vedskjulet mens det snør og blåser inn fra havet? Og hvorfor er det et hull i isen?

Sommeren med Fjodor (Innbundet) av forfatter Pål H. Christiansen. Høytlesning.

Pris kr 229.

Bla i boka. Se flere bøker fra Pål H. Christiansen. Sommeren med Fjodor (Innbundet) av forfatter Pål H. Christiansen. Barnebøker. Pris kr 201 (spar kr 28). Bla i boka. Se flere bøker fra Pål H. Christiansen. og dels i fortiden, sommeren 1867, da Fjodor Dostojevskij og hans unge kone Anna. at en har en viss kjennskap til og interesse av Fjodor Dostojevskij.

Sommeren med Fjodor. Pål H. Christiansen. Innbundet. 2016. Legg i ønskeliste. Matboksen. Leseløve. Pål H. Christiansen. Innbundet. 2014 Leseløve. Legg i. Sommeren med Fjodor. Pål H. Christiansen. Innbundet. Morten møter mamma. Løveunge / Pål H. Christiansen. Innbundet. Fjodor på is. Sommeren med Fjodor. Pål H.

Christiansen.

Innbundet. Morten møter mamma. Løveunge / Pål H.

Christiansen.

Innbundet. Bøker i serien. Barnas Egen Bokverden – 100. Flere av historiene om den egenrådige torsken er nå samlet i Sommeren med Fjodor. Morten N. Pedersen illustrerer for første gang den rampete torsken.

Fjodor er tilbake! Flere av de morsomme lettlest-historiene er nå samlet i én bok. Forfatter Pål H. Christiansen forteller her mer om Fjodors mange sider. Sommeren 1964, det var den sommeren Khrustsjov gjestet Norge, og Tove gikk og ventet på at hun skulle bli 13. Fjodor, han er løgnens far. Nye barnebøker pr 06/06/2017. Bilde Forfatter Tittel; Christiansen, Pål H. Sommeren med Fjodor: Sveen, Gunnar

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.