Sjakk

Sjakk
Utgivelsesar: 2014
Forlag: Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788241910425
Forfatter: Eivind Riise Hauge
Antall sider: 291
Kategori: Lek og spill

Endelig en sjakkbok på norsk! Vil du lære å spille sjakk fra grunnen, eller lære å spille bedre? Eivind Riise Hauge gir en omfattende og original innføring i sjakkens mange sider. Her får du en gjennomgang av spillets regler, hvordan du effektivt kan sette sjakk matt, grunnleggende strategi og taktikk og spillets tre faser.

Finn en åpningsvariant som passer ditt lynne! Ikke minst får du se hvordan de store mesterne har tenkt, gjennom illustrerte og grundig forklarte historiske partier, fram til vår egen tids Magnus Carlsen.

Til slutt kommer et oppgavekapittel med stigende vanskelighetsgrad, hvor du får brynt deg skarp. SJAKK Spillenes konge er en bok for de fleste, som omhandler det meste.

Dette er boka for alle som ser sjakk på VG-TV eller NRK, og sitter igjen med ubesvarte spørsmål. Den er leseverdig i seg selv og oversiktlig som oppslagsverk. Prøv den før du spiller, eller som oppslagsbok underveis. Om forfatteren: Eivind Riise Hauge (f. 1980) er en kritikerrost skjønnlitterær forfatter, som lærte å spille sjakk som sjuåring. Han har arbeidet som sjakkinstruktør og i en årrekke vært tilknyttet Nordnes Sjakklubb. Han har blant annet spilt seriesjakk i norsk 1. divisjon. Pressen om SJAKK: Spillenes konge: «No finst det endeleg ei bok for vaksne lesarar som vil ha ei moderne innføring i sjakkreglar, strategi, taktikk, opningar, midtspel og sluttspel. ... Med på vegen får lesaren òg ein dose sjakkhistorie og sjakkkultur. Hauge skriv med den sjølvkjensla som høver seg for den sjakkgiganten Noreg no har vorte.» Atle Grønn, Dag og Tid «Velskrevet guidebok til Magnus Carlsen-land: En meget instruktiv, veldisponert og kyndig bok ... Boka har en vakker og anskuelig design og typografi.» Fredrik Wandrup, Dagbladet

Spill gratis Sjakk Spill på SpilleSpill. Vi har samlet de beste Sjakk Spill for deg. Kom og spill! Dette er et klassisk sjakkspill der du spiller sjakk mot en datamaskin. Du skal ikke ta det for gitt at du vinner denne! Sjakk. Toppkategorier. Mahjong; Bobleskyter; Mario; Tetris; Sudoku; Barnespill; Sonic; Pacman; Bejeweled; Batman-spill; Velg språk. Jeuxdroles.fr; Gamesbook.com. Sjakk er et brettspill for to spillere. Målet for hver spiller er å sette motstanderens konge «under angrep» på en slik måte at motstanderen ikke har noe lovlig.

Nyheter og informasjon om sjakk. Startside for Norges sjakkforbund og Ungdommens sjakkforbund. Spill sjakk på nett, delta i turneringer, lær å spille bedre, eller løs sjakkoppgaver! De vakreste sjakk spill du kan spille på vår side. Klikk for å nettsteder og hundrevis av Sjakkspill.com spille et parti sjakkspill.

Free online Chess server. Play Chess now in a clean interface. No registration, no ads, no plugin required.

Play Chess with the computer, friends or random opponents.

Sjakk 3. Spill også ett av de andre morsomme Tenkespillene på SpilleSpill.

no! Nylig spilt Favoritter.

Action; Dyr; Eventyr; Ferdighet; Flere spillere; Jenter; Racing Sjakk er et strategispill for to personer som spilles på et brett med 8×8 felter, der hver spiller leder hver sin hær bestående av 16 brikker. Spillet er svært.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.