Siste natt i Twisted River

Siste natt i Twisted River
Utgivelsesar: 2010
Originaltittel: Last night in Twisted River
Forlag: Lydbokforlaget
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242148445
Forfatter: John Irving
Oversatt av: Kristiansen, Halvor
Kategori: Lydbøker voksne

I 1954, i bakrommet på en liten kafé, i en liten by i New Hampshire, tar en engstelig tolvåring feil av kjæresten til den lokale politimannen og en bjørn. Både tolvåringen og faren hans må flykte fra småbyen, og forflytter seg i årevis mellom Boston, Vermont og Toronto, forfulgt av den uforsonlige politimannen. Den eneste vennen de har, er den eksentriske analfabeten og skogsarbeideren Ketchum.

Verken far eller sønn kjenner morgendagen, og den rotløse tilværelsen deres er akkurat så full av irving'ske overdrivelser og overraskelser, snubletråder og seksuelle møter som man kan vente seg. Overdådig og oppfinnsom roman om kokken Dominic Baciagalupo og sønnen Dannys omflakkende liv, på flukt fra en uforsonlig politimann.

Kjøp 'Siste natt i Twisted River' av John Irving fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet 9788205407992 I 1954, i bakrommet på en liten kafé, i en liten by i New Hampshire, tar en engstelig tolvåring feil av kjæresten til den lokale politimannen og en bjørn. Siste natt i Twisted River (Heftet) av forfatter John Irving. Romaner. Pris kr 148 (spar kr 21). Se flere bøker fra John Irving. Siste natt i Twisted River (Nedlastbar lydbok) av forfatter John Irving. Lydbøker voksne. Pris kr 149. Se flere bøker fra John Irving. Siste natt i Twisted River (Annet digitalt format) av forfatter John Irving. Lydbøker voksne. Pris kr 175 (spar kr 24). Siste natt i Twisted River er enda en burlesk, overdådig og original roman fra den store amerikanske fortelleren. "Men de angrep oss" sa den unge kvinnen med babyen i armene. "Burde vi ikke gjengjelde angrepet?" "De er selvmordsbombere," sa Ketchum. "Hvordan skal vi angripe dem?" Det kalde gufset fra elven Androscoggin slår mot en fra de første sidene i Siste natt i Twisted River. En av de store fortellerne i amerikansk. «Mysterieavenyen» er en fargerik fortelling, som gjennom et halvt århundre, på tvers av kontinenter, beretter om en manns dramatiske liv. Juan Diego vokser opp i. Siste natt i Twisted River, 2010) fikk en blandet mottakelse; flere kritikere mente at Irving i litt for stor grad hadde begynt å gjenta seg selv. Sist oppdatert:

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.