Safari 3

Safari 3
Utgivelsesar: 2006
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205333734
Forfatter: Kåre Kverndokkenog Jannike Ohrem Bakke
Antall sider: 144
Kategori: E-bøker

En reise til lesemestring og opplevelse Safari 3.7 består av to lesebøker for hvert trinn, med et felles lesehefte til begge bøkene. Tekstene er hentet både fra den norske og den globale tekstkulturen og følges av oppgaver som styrker lesekompetansen på flere plan. Elevene vil kunne reflektere over innhold, virkemidler og forskjellige måter å lese en tekst på. De blir også introdusert for ulike arbeidsmåter knyttet til gjenfortelling, lesestrategiske valg, bildeforståelse og arbeid med muntlige tekster og fremføring.

Safari er en naturlig kilde til protein, kalsium og vitamin B12. Yoghurten er mild og frisk, med god smak fra frukt og bær! Den er også laktoseredusert. Besøk oss. Safari Næringsmidler AS avd.: Catering Hallheimslien 12, 5184 Olsvik Kontakt oss. Tlf. 55 50 75 00 Åpen fra 06.00 -18.00 Epost: [email protected] Inspirert av den gode gamle kjøttbutikken, med lun og koselig atmosfære, har Safari åpnet slateributikken Safari Kjøtt på Laksevåg Senter Denne nettressursen er ikke lenger tilgjengelig. Kontakt oss macOS er skapt for å utnytte alle mulighetene i Macen. Det er enkelt å bruke, leveres med fantastiske apper og hjelper deg å beskytte innholdet ditt. Du må slå på javascript for å se disse sidene.

Safari, strandferie, bryllupsreise, gruppereiser, fotturer, camping og rundreiser. Vi kan arrangere DIN drømmereise. HibiscusReiser er en norsk. Våre produkter kan bestilles som komplette pakker via andre aktører. På den måten vil alt annet tilrettelegging bli gjort av våre samarbeidspartnere.

Bli med inn i klasserommet til Lill og Leo og arbeid med bokstavsidene! Eller kanskje du vil spille ABC-spill eller gå til lesehjørnet? Mylla jakt og fiskereiser: tilbyr jaktreiser over hele verden med bjørnejakt i canada der bjørnene er i størelse xxl som spesialitet. Mylla jaktreiser har også.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.