Onkel Edvard

Onkel Edvard
Utgivelsesar: 2014
Forlag: Kolofon Forlag
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230011836
Forfatter: Inger Wedvik
Antall sider: 166
Kategori: Biografier og memoarer

Kom da Inger, kom og hils på onkel Edvard...!" Ja, sånn startet vårt bekjentskap i et aller første møte, øverst på Gamle Drammensvei i Kongsberg en varm høstdag i 1973.Edvard Lislerud var en bemerkelsesverdig mann fra Kongsberg som åpnet hjemmet og hjertet sitt for en stor mengde barn gjennom årene.

Stua hans var klubblokalet og ungene strømmet til, stadig fler!

Hva var det med Edvard som fasinerte og trollbandt oss alle, både liten og stor?

Bli med på en reise noen tiår tilbake i tid. Til en liten innlandsby på Østlandet, hvor ungenes beste venn, onkel Edvard, med en kjærlig og bestemt hånd organiserer et enestående barne og ungdomsarbeid på sin helt karakteristiske og særegne måte. Edvard var forut sin tid på de fleste områder, og viste en mellom-menneskelig forståelse og innsikt av de sjeldne. Livet så han som en dyrebar gave, og hans engasjement og inkluderende holdning var farget av dette.

Historien er poetisk, humoristisk og varm, - hvor hendelser og begivenheter fra lokalmiljøet er knyttet sammen i en bredere horisont. Ikke minst så får du også oppleve noe av Edvards rikholdige diktning.

Ta del i, og la deg berøre av en helt spesiell historie om ungenes alltid trofaste onkel Edvard!
En mann som fikk en utrolig stor og fundamental betydning for så mange av .sine unger".
Selv var jeg så heldig at jeg fikk være èn av dem. Dette er min historie.
Inger Wedvik (f.1961) er født og oppvokst i Kongsberg.

Hun er utdannet miljøterapeut og jobber i hjembyen. Dette er hennes første bok, og vi får møte en helt spesiell følgesvenn og inspirator hun var så priviligert å få ha gjennom sine barne og ungdomsår. Historien om ungenes onkel Edvard må ikke glemmes, sier hun.

eMunch.no – digitalt arkiv. 14. publisering av ferdige brev Vi har lagt ut 569 brev til Munch fra 161 nye avsendere. Til sammen er nå 3806 brev til Munch fra 785. © Stavanger konserthus IKS Stavanger konserthus IKS er et interkommunalt selskap eid av Stavanger kommune og Rogaland fylkeskommune. Konserthuset er hjem for. HegnarOnline Debattforum: Ticker KVAER.

Søk på ticker: 11.05.17: 14:17 Kværner: Analyse av inv24 (herligeherland) (262) 09.

05.17 Edvard Saxe Kjelsberg Thomassen Lillengs sjømannsbok fra marinen. Thomassen overlevde senkingen av panserskipet "Norge" og fortsatte å kjempe mot. Steven Wilson er på trappene med sitt femte soloalbum med tittelen «To the Bone». I 2018 blir det omfattende turnering, med stopp i Stavanger konserthus torsdag 1. Når man mister en av sine kjære trenger man hjelp og veiledning med de praktiske gjøremålene rundt gravferden. Vi i Skulleruds Begravelsesbyrå gjør vårt.

Læreplan i medie- og informasjonskunnskap - programfag i utdanningsprogram for studiespesialisering. analysere form og innhald i ulike avis-, radio-, film- og. Læreplan i medie- og informasjonskunnskap - programfag i utdanningsprogram for studiespesialisering. analysere form og innhald i ulike avis-, radio-, film- og. en resensjon og et nØdvendig supplement til artikkelen: s. jakobsen & g. talsethagen: ”husmannsplassene pÅ moldegÅrd”. romsdalsmuseets Årbok 2002 side 92-159. Kristoffer ble født den 22. juni 1917 på Nybø (Reset), Hjertvika, Aukra. 1,2 Han ble døpt den 12.

august 1917 i Aukra kyrkje. Faddere: fisker Kristian O.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.