Ollis

Ollis
Utgivelsesar: 2017
Forlag: Det Norske Samlaget
Sprak: Nynorsk
ISBN/EAN: 9788252192520
Forfatter: Ingunn Thon
Antall sider: 206
Kategori: Barnebøker

Spennande, gripande og morosam barneroman!

Heime hos Ollis og mamma er ting snudd på hovudet. Det har flytta inn ein knøttliten, søt veslebror, men også mamma sin irriterande ryddefreak-kjærast. Heime er ikkje lenger slik det var.Heldigvis er nabohuset den perfekte fristaden, for der bur Gro. Ollis og Gro er bestevenner og kjenner kvarandre ut og inn. Eller, gjer dei det? Ollis har ikkje alltid snakka heilt sant til Gro. Og når dei finn eit postkort i ei mystisk, gul postkasse midt i skogen, veks løgna til Ollis seg endå større. Kva er det Ollis veit om postkortet, som Gro ikkje veit?

Ein spennande barneroman om vennskap, familie og mot.

Ollis Optikk er ledende innenfor designbriller og solbriller. Hos oss finner du mye spennende fra designere som Alain Mikli, Phillipe Starck, Chrome Hearts, Oliver. TYD er et visuelt sterkt filmproduksjonsselskap med base i Trondheim. Vår visjon er å bli en av landets beste på filmproduksjon til content marketing. Vi har til enhver tid godt utvalg av kikkerter i vår butikk og fører alt fra små teater kikkerter til store avanserte stjernekikkerter. Her er ett lite utvalg av.

Alliance Optikk er en landsdekkende optiker kjede med 78 butikker.

Vi tar vare på ditt syn og dine øyne. Kjøp dine briller, solbriller og linser hos din fastoptiker. Ramsfjell, Astri: Pensjonist med tilknytning til DMMH 714 73805247 91191851 Norsk dyrebutikk på nettet med rask levering, fri frakt over kr 500,-, stort utvalg og gode priser. Vi leverer og monterer gasspeiser. Våre dyktige gassteknikere har bred kompetanse og hjelper deg med å finne det rette produktet. Gasspeiser er fleksibelt i forhold.

Alfa Olis Gass & VVS AS prosjekterer, leverer og monterer alt av gassteknisk utstyr til boliger og industri. Eksempelvis: Gasskjele Gasskomfyr/koketopper Sentralt midt i Oslo sentrum ved Folketeaterpassasjen/Storgata finner du vårt store synssenter med topp ekspertise innen øyeundersøkelser, kontaktlinser.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.