Offline

Offline
Utgivelsesar: 2015
Forlag: Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788241912351
Forfatter: Anne Holt
Kategori: Lydbøker voksne

Hanne Wilhelmsen er tilbake!

Det er vår, og året er 2014. Oslo rammes på nytt av terror.

Denne gang er det norske muslimer som rammes, idet hovedkontoret til Islamsk Samarbeidsråd i Norge, ISAN, blir sprengt og 23 mennesker drept.

Mye tyder på at det er jihadister som står bak. Organisasjonen Profetens Sanne Ummah tar på seg skylden for terrorhandlingene og truer med fler. Skrekken i befolkningen stiger for hver uke som går, uten at politiet synes å komme nærmere svaret på hvem Profetens Sanne Ummah egentlig representerer.

Fjernt fra de store begivenhetene sitter Hanne Wilhelmsen i sitt selvpålagte indre eksil på Frogner. Hun har påtatt seg et spesialoppdrag fra Oslos politimester, en uløst forsvinningssak fra 1996. Da Hannes gamle venn og kollega Billy T. oppsøker henne, dypt bekymret over at sønnen ser ut til å ha konvertert til ytterliggående islam, begynner Hanne å innse at et kappløp mot krefter enda farligere enn tidligere antatt er i gang.

Mållinjen blir snart skremmende tydelig: 17.

mai 2014, selve 200-årsjubileet for Norges Grunnlov.


Om forfatteren:
Anne Holt (f. 1958) er en av Skandinavias mestselgende forfattere, med over syv millioner solgte bøker på verdensbasis. Hun har vunnet en rekke priser for sitt forfatterskap.

Finn eieren av en rein raskt basert på område, distrikt og reinmerke. Last ned Clue Offline. Clue kan installeres lokalt på en PC eller Mac, det er ikke behov for tilgang til Internett eller en server. Det kreves en egen lisens for å. Denne nettressursen er ikke lenger tilgjengelig. Sammendrag (PDF, WORD) av kapitlene, Bingoark og lenkesamlingen ligger nå i Ressursbanken. Kontakt oss Foreløpig terminliste 2017-sesongen: 29.desember(2016) Romjulsrally 14.

januar Sigdalsrally NM 21.januar Rally Ha. Online? Offline? Begge abonnements-typene gir deg tilgang til nøyaktig det samme innholdet. Ordnett.no. Et online-abonnement gir deg tilgang fra hvilken som helst. Apollos reiseapp – få tilbud, tips og praktisk informasjon. Last ned appen vår helt gratis og ta den med på reisen – vi tror den kan gjøre ferien din enda bedre. Med Clue har du rask tilgang til språkhjelp uansett hvor du er og har behov for å kommunisere på et annet språk. Ordboken passer for alle uansett kunnskapsnivå. Denne nettressursen er ikke lenger tilgjengelig. Denne nettressursen er ikke lenger tilgjengelig Smartbok - Den nye, levende læreboka. Slik logger du deg inn første gang. Her finner du en veiledning til hvordan du logger deg inn første gang du skal ta i. Se offline. På mobiltelefon og nettbrett kan du lagre det du vil se offline. Da kan du se på det selv om du ikke har tilgang til Internett!

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.