Nye fotballsko

Nye fotballsko
Utgivelsesar: 2014
Originaltittel: De nye støvler
Serie: Lesehesten
Forlag: Aschehoug & Co
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203258190
Forfatter: Lars Bøgeholt Pedersen
Antall sider: 115
Oversatt av: Hake-Steffensen, Kathrine
Kategori: Barnebøker

Hva gjør man når man blir tilbudt et par helt nye fotballsko? Ronaldo takker selvfølgelig ja, selv om det betyr at hans gode venn Kalle blir sjalu. For man kan vel ha to bestevenner, kan man ikke?

Det blir intriger og valgets kval for Ronaldo når han deltar i en konkurranse i sportsbutikken. Konkurransen går ut på å score mål på en Peter Schmeichel i pappfigur. Premien er et par fotballsko. Ronaldo scorer ikke, men det gjør derimot den jevnaldrende Paulo, som vinner fotballskoene. Sjenerøst overlater han gevinsten til Ronaldo, siden han allerede har et par. Ronaldo blir også invitert hjem til Paulo, som har alt det som en gutt på 10 kan ønske seg: Wii, Playstation, X-box og, for ikke å glemme, en ordentlig fotballbane.
Selv om Paulo ikke er spesielt god til å spille fotball, finner de tre guttene Ronaldo, Kalle og Paulo likevel ut at de kan spille fotball sammen.

"FK Fotballvenner" er en serie lettlestbøker for alle for alle mellom 7 og 10 år som elsker en god historie, gode vennskap og masse kule fotballscener.

Sportmann.no er en av landets eldste nettbutikker. Her finner du et bredt utvalg av klær, mote, treningstøy og sko, til markedets beste priser. Unisport rabattkode og tilbud, gyldige i juni 2017. Spar 15% rabatt på alt med denne rabattkoden - VG Rabattkoder Her finner du et stort utvalg dameklær til trening, sport og fritidsbruk. Nyheter - Salg - Rask levering - Sikker betaling. Finn dine favoritter på Sportmann.no Har du vonde føtter etter noen timer i alpinbakken? Blir du iskald på føttene? Har du dårlig følelse med skia? Her er noen råd til deg som skal kjøpe nye. Tradisjonsrik sportsbutikk og nettbutikk. Trygg handel rask levering. Kvalitet, Kunnskap Service. Stort utvalg av Langrennski, Alpinski, Sykkel, Fjellutstyr. Jentecamp Langrenn - Ungdom 13-16 år. For tredje gang inviterer Utleira IL, i samarbeid med Sør-Trøndelag skikrets, til jentecamp for… × Etter én og en halv sesong i Groningen drar Alexander Sørloth til Danmark for nye utfordringer. Tiden hans i Nederland ble ikke slik det 21 år gamle fyrtårnet så. Dette produktet er dessverre ikke lengre tilgjengelig for kjøp.

Vi beklager ulempen dette medfører, og ønsker deg velkommen tilbake.

Det hele startet på Rosenborg, en bydel i Trondheim, 19. mai 1917. En guttegjeng bestemte seg for å starte en fotballklubb, og navnet ble Odd, for øvrig oppkalt. DNB har vært Vålerengas generalpartner siden sommeren 2013, og i januar 2017 fornyet partene avtalen med inntil fire nye år. Det har vært et fruktbart samarbeid i.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.