Ny som chef

Ny som chef
Utgivelsesar: 2004
Forlag: Liber
Sprak: Svensk
ISBN/EAN: 9789147073344
Forfatter: Karl-Johan Vibitsog Martin Eberhard
Antall sider: 240
Kategori: E-bøker

Praktiskt ledarskap i vardagen är ett hantverk som är både enkelt och mycket komplicerat. Med denna bok vill författarna hjälpa nya eller blivande chefer att komma igång. Den kan läsas som en praktisk introduktion till det nya livet som chef och som inspiration till ytterligare fördjupning i de teman som varje chef känner är mest angelägna. Boken vänder sig även till chefer som går in i en ny ledarroll.Läs mer
En klokbok för nya eller blivande chefer, som på ett rakt sätt ger möjliga lösningar på många av de problem som en chef möter i sitt dagliga arbete.

Praktiskt ledarskap i vardagen är ett hantverk som är både enkelt och mycket komplicerat. Det är en skön blandning av detaljer och stora linjer som det kan vara svårt att få rätsida på. Med denna bok vill författarna hjälpa nya eller blivande chefer att komma igång. Den kan läsas som en praktisk introduktion till det nya livet som chef och som en inspiration till ytterligare fördjupning i de teman som varje chef känner är mest angelägna. Boken vänder sig även till chefer som går in i en ny ledarroll.

Ny Som Chef har tidigare getts ut i Danmark, där den blivit mycket uppskattad.

Boken bygger dels på författarnas egna upplevelser och tankar om chefskap, dels på intervjuer med tjugo nya chefer från olika privata och offentliga verksamheter. Chefernas reflexioner och erfarenheter framgår av de många citat som ingår i boken.Bokens utgångspunkt är att det oberoende av verksamhet finns en gemensam kärna av mycket praktiskt betonade arbetsuppgifter och utmaningar för alla chefer. Den vill väcka igenkännandets glädje hos nya chefer, ge upplevelsen av att inte vara ensam med nybörjarproblemen samt inspiration och stöd vid de många överväganden som en chef har att göra. Först och främst är dock boken ett praktiskt hjälpverktyg i en ny chefs jäktade vardag, med många kloka råd.

Karl-Johan Vibits har många års erfarenhet från finanssektorn och konsultbranschen.

Som konsult i snart 20 år har han arbetat med utveckling av chefer, såväl nya som erfarna, såväl i privat som i offentlig verksamhet, under de senaste 13 åren som ägare och chef för konsultfirman Vibits Ledelse.
Martin Eberhard har under 10 år arbetat som rådgivare i konsultbolaget PLS RAMBØLL Management, där han sedan några år tillbaka har fått många praktiska erfarenheter som ny chef.

”Snusförnuft, goda råd och checklistor”
Berlingske Tidende

”En inspirerande bok!”
Civiløkonomerne

”Ett utmärkt val för den läsare som är ute efter kloka råd om hur bäst navigera i chef-farvattnet”
Lederne

Om författarna
Karl-Johan Vibits har många års erfarenhet från finanssektorn och konsultbranschen. Som konsult i snart 20 år har han arbetat med utveckling av chefer, såväl nya som erfarna, såväl i privat som i offentlig verksamhet, under de senaste 13 åren som ägare och chef för konsultfirman Vibits Ledelse.
Martin Eberhard har under 10 år arbetat som rådgivare i konsultbolaget PLS RAMBØLL Management, där han sedan några år tillbaka har fått många praktiska erfarenheter som ny chef.

TIDSSKRIFT FOR NY TEKNOLOGI OG TEKNIKK, Fagblad, sivilingeniører, ingeniører, teknikere, data, IKT, HMS, maskin, verksted, byggindustri, telekommunikasjon, industri. Fra 100% Chef kommer en helt ny serie med røykpistoler (Smoking gun) til proffmarkedet. Vi presenterer Aladin 007, Super Aladin og Aladin Instant smoker. Her på CAYA er vi svake for lange måltider i godt selskap. Råvarene du blir servert henter vi gjerne fra Trøndelag og supplerer med noen gode, internasjonale travere. De nyeste spille spill og morsomste spillene samlet på 1 nettsted! Hos oss finner du mer enn 3 500 spill! SG Armaturen produktene er det foretrukne valget for bransjefolk som el-grossister, installatører, arkitekter og konsulenter. Selskapet har spesialisert seg på Estland! Matkanalen tar i august turen til vakre Estland for å spille inn en ny TV-serie. Anders Husa vil utforske unike restauranter, råvarer, overnattingssteder. Besøk oss. Safari Næringsmidler AS avd.: Catering Hallheimslien 12, 5184 Olsvik Kontakt oss. Tlf. 55 50 75 00 Åpen fra 06.00 -18.00 Epost: [email protected] Foodprosessorer og kjøkkenmaskiner blant annet Electrolux' klassiske Assistent og Artisans Kitchen Aid, men også maskiner fra andre produsenter som OBH. Vi bygger nytt kongressenter og ny sal på 1200 m2. Følg utviklingen og se planene våre her. Velkommen til Grand Hotel Oslo! Nyt dette historiske hotellet i Oslo sentrum, som huser kjendiser, verdensledere og Nobels fredspris vinnere.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.