Nullpunktet

Nullpunktet
Utgivelsesar: 2015
Originaltittel: Zero Day
Forlag: Cappelen Damm
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202499310
Forfatter: David Baldacci
Antall sider: 392
Oversatt av: Sørensen, Roar
Kategori: Krim og spenning

Krigsveteran John Puller er spesialagent i Forsvarets etterforskningsavdeling. Da en familie med militære forbindelser blir brutalt myrdet i Vest-Virginia, er det Puller som får saken. Sporene leder til et hemmelig offentlig anlegg fra 1960-tallet, og Puller frykter at den lille kullbyen Drake kan bli sentrum for en vidtrekkende katastrofe. Sammen med drapsetterforsker Samantha Cole havner han i et dramatisk kappløp med tiden.

«Har du noen mistanker?» spurte Cole. «Med hensyn til det som er der inne, mener jeg?»
«Ja, jeg har det,» svarte Puller.
«Hva?» spurte Cole. «Fortell meg det.»
Puller svarte ikke.

Han bare så på henne. Hjertet hans slo altfor fort.Ny eksplosiv serie fra David Baldacci

Lyst til å lære og klatre? Vi tilbyr klatrekurs i samarbeid med Klatrefabrikken i Stavanger. Du trenger hverken klatrefaring eller eget utstyr for å delta på kurset. Grunneier? Har du oppdaget en cache som du vil ha fjernet? Kontakt oss, så hjelper vi deg! Vil du vite mer, kan du lese vår infoside for grunneiere.

D et finnes to typer mennesker: De som har gitt opp og vi som fortsatt kjemper. Vi som strever mot nullpunktet, der alt skal være lest og kategorisert, der vi har. P a samme m ate kan vi regne ut energien i en fjˆr, som har F~ = k~xhvor ~xer utslaget fra fjˆras likevekt. Det er naturlig a legge nullpunktet for potensiell. Brennstoff.

Felles for de aller fleste til å bruke ulike typer flytende brennstoff og i noen tilfeller også gass. Hva du velger, avhenger selvfølgelig av. Hva er tyngdekraft? Alle ting tiltrekker andre ting. Men hvordan oppstår egentlig tyngdekraften? (BilNorge.no) Bil-entusiaster; gled eder! Et nytt blad er på vei ut over det ganske land. Dette er hva vi har å by på: Dere som mestrer å stå i betalt og anerkjent arbeid, helt eller delvis, år etter år, dere er ikke bare flinke. Dere er heldige. I flere år har jeg. Buda eller Pest? Budapest, uansett. Det er ikke mange storbyer i Europa som er en så stor skjult perle for så mange nordmenn. Vi forteller deg hvorfor. Avgjørelsen Kongen bodde da i en bunker, et par steinkast fra Trangen. Britene var svært skeptiske. De fryktet han ville bli tatt til fange, og at han.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.