Noveller om ungdom

Noveller om ungdom
Utgivelsesar: 2013
Forlag: Forlaget Oktober
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788249512157
Forfatter: Espen Haavardsholm
Kategori: Ungdomsbøker

Favorittonkelen til Anna jobbet i World Trade Center. Etter ellevte september er han sporløst forsvunnet. Har han ført alle bak lyset, og virkeliggjort sin hemmelige plan om å gjemme seg bort på en stillehavsøy? ? En vikarlærer blir hjemsøkt i drømmene sine av en elev som ble stukket ned av stefaren sin. Hvordan kunne det skje uten at noen grep inn? ? I et skogholt grytidlig en morgen treffer hun gutten med kinnskjegget. Er det ikke rart at han også har våknet tidlig av en merkelig drøm, en drøm som ligner på den hun drømte?
? Hvordan er det å være sytten år, og miste faren sin?

De elleve novellene i denne samlingen skildrer hvordan det er å føle at man ikke passer helt inn, men de handler også om forelskelse, vennskap og samhørighet. Med innlevelse og følsomhet forteller Haavardsholm om unge mennesker i forskjellige typer livssituasjoner om å leve i en tid av brudd og oppbrudd, om å miste noen som står en nær, men også om å finne noen, eller seg selv.

Synes du det er vanskelig å skrive noveller?. ung.no - det offentliges informasjonskanal for ungdom Vi gir deg informasjon om dine rettigheter. Noveller / Novelle: "Fjorten år. du er heldig som får leve livet ditt som barn og ungdom videre,jeg var like gammel som deg da jeg ble gravid er. Kjøp 'Alle vi, noveller for ungdom' av Marit Kaldhol fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet 9788252141900 Noveller om ungdom Haavardsholm, Espen. IB Pris kr 275,00 ISBN 9788249501021 Favorittonkelen til Anna jobbet i World Trade Center. Etter ellevte september er han. Her kan du lese noveller av norske forfattere. Fortellinger.

net – Noveller. Forsiden; Dikt; Noveller; Essays; Artikler; Eventyr; Bøker; Forfattere; Lenker; Om oss. Kjøp 'Noveller om ungdom' av Espen Haavardsholm fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok 9788249512157 Favorittonkelen til Anna jobbet i World Trade Center. Etter ellevte september er han sporløst forsvunnet. Har han ført alle bak lyset, og virkeliggjort sin hemmel. Vår pris 250,-. Novellesamlinga inneholder 11 noveller som handler om det å føle at man ikke passer heilt inn, forelskelse, vennskap og samhørighet. "Det hendte ingenting - noveller for ungdom" av Gunvor Andbo Nygaard - Se omtaler, sitater og terningkast. "Den store kjærligheten - noveller for ungdom" av Unni Lindell - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.