Norges beste sykkelturer

Norges beste sykkelturer
Utgivelsesar: 2015
Serie: Norges beste turer
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205452688
Forfatter: Sissel Jenseth
Kategori: Sport og friluftsliv

Ny bok i bestselgende friluftsserie.

Endelig er den her! En bok som tar for seg alle de beste sykkelturene i Norge! De 45 turene bringer deg fra fjell til fjord, gjennom setertrakter og over de vide vidder, langs innbydende kystlandskap og med mulighet for utallige øyhopp.

Dette er en bok for barnefamilier, for unge og eldre som vil erobre landskapet og gjerne kombinere syklingen med toppturer, kajakkpadling og båtturer etc. Denne boka viser det beste Norge har å by sykkelturisten. Den inneholder forslag til dagsturer, helgeutflukter og ukesturer,.og flere turer kan settes sammen til en lengre etappe. En rekke kart og bilder viser deg hvor og hvordan. La deg inspirere, pakk sykkelvesken og legg i vei for å se Norge fra sykkelsetet.

På Norges sydligste campingplass er det flere gode fiskemuligheter, enten du ønsker å fiske fra land eller fra båt! Vi har båtutleie for gjestene som bor hos oss. Velkommen innom vår nye Lobby Shop Her finner du bl.a. merker som: Dale, Kari Traa, Bergans, Aclima, Amundsen, Marius, Hippi Grace. www.nhage.no Credo Restaurant. Credo Restaurant, en av Norges beste restauranter, lager mat av de beste råvarene Trøndelag har å by på. Grønnsaker, meieriprodukter og kjøtt. Norges Cykleforbund (NCF) er stolt av å være vertskap for Sykkel-VM 2017, et av verdens største idrettsarrangement. Dette er andre gang i historien at Norge er.

Værøy Kommune Innbyggere: ca 743 personer (år 2008) Nærmeste byer: Leknes og Bodø Helikopter: Værøy har Norges eneste regulære helikopterrute. Rondane Høyfjellshotell - er et tradisjonsrikt høyfjellshotell som ligger rett ved grensen til Rondane nasjonalpark, Norges eldste og etter manges mening Norges.

Ønsker du å besøke Gaustatoppen? Her har vi samlet alle tilbud rundt Gaustatoppen. Hvordan komme seg til toppen, busstilbud, Gaustabanen og annen praktisk informasjon. Røros Folk Festival, 8. – 11. juni. Røros Folk Festival arrangeres av Folkemusikkscena Røros for tredje gang i 2017.Noen av Norges og Rørosregionens beste. Helgelandskysten er den lengste strekningen blant de 18 nasjonale turistvegene. Både de seks fergeturene, og kontrastene reisen byr på, gjør at det er. I geografisk størrelse er Vestfold Norges minste fylke. De korte avstandene innad i fylket gjør at du kan oppleve mye på noen få dager. Vi skal her løfte frem de.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.