Migranorsk 3

Migranorsk 3
Utgivelsesar: 2011
Forlag: Vigmostad & Bjørke AS
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788211013811
Forfatter: Kjell Ove Brandseth, Nancy Austberg Salvesenog Gro Knive
Antall sider: 262
Kategori: E-bøker

Migranorsk Allmenn - Arbeidsbøker 1/A1, 2/A2 og 3/B1 Arbeidsbøkene følger og supplerer episodene i programmet Migranorsk Allmenn og sees i sammenheng med domenene i den nye læreplanen.

Bøkene er lagt opp for spor 2 og 3 på nivå A1, A2 og B1. De er rikt illustrert med fargetegninger og - bilder fra programmet og andre kilder. Bøkene er nyttige for både elever og veiledere. Oppgavene i bøkene oppmuntrer til variert muntlig aktivitet i gruppe- eller klasserommet.

De inneholder blant annet: - læringsmål for hver episode - oversikt over hvor i programmet ulike domener tas opp - grammatikkoppsummeringer til hver episode - forslag til gruppe- og klasseromsaktiviteter - sammendrag/lengre tekster - spørsmål til videoepisodene i programmet - ordbank med nye og nyttige ord til episoden - utfyllingsoppgaver

Målgruppe Migranorsk Allmenn er best egnet for deltakere på Spor 2 og 3, nivå A1, A2 og B1. Sterke Spor 1 deltakere kan også prøve seg etter å ha vært gjennom. Ønsker du norskkurs på nettet? Migranorsk er et nettbasert norskkurs med samfunnskunnskap. Migranorsk formidler språkkurs med og uten nettveileder via e-læring. Fagbokforlaget Kanalveien 51 5068 Bergen. Organisasjonsnummer:. Telefon: 55 38 88 00.

E-post: [email protected] Fagbøker, skolebøker, læreverk og digitale læremidler for barneskole, ungdomsskole, videregående (vgs), fagskole, universitet og høgskole.

Finn din pensumbok. Vi tilbyr seks ulike norskkurs på Internett. Se kursoversikt for norskkursene, Migranorsk og Veien inn. Ta GRATIS norsktest før du bestiller! Norsktest.

CampusOnline.no tilbyr en digital språktest i norsk. Norsktesten er inkludert i alle våre kurspakker, og resultatet anbefaler hvilket nivå du bør. Velkommen til nettsiden for Her bor vi 2. Her finner du ekstraoppgaver til alle kapitlene i boka Her bor vi 2. Dette nettstedet er gratis. Lykke til! Norskprøven består av en skriftlig og en muntlig prøve. Den skriftlige prøven består av delprøver i leseforståelse, lytteforståelse og skriftlig framstilling.

Midnattsol. Visste du at midnattsol betyr at sola ikke går under horisonten om natta, og at den da er synlig hele døgnet, dersom det ikke er skyer?

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.