Mental styrketrening

Mental styrketrening
Utgivelsesar: 2015
Forlag: Aschehoug & Co
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203295454
Forfatter: Cecilie Ystenes
Antall sider: 148
Kategori: Selvutvikling

Her får du teknikkene du trenger for å trene kroppens viktigste "muskel" - nemlig hodet!

Mental trening handler om hvordan du kan prestere bedre. Ved å tenke mer offensivt og konstruktivt, vil du nå målene dine raskere og mer effektivt.

I denne boken får du verktøy, teknikker og øvelser for hvordan du yter bedre i kritiske øyeblikk, håndterer press, mestrer endringer og tar raske og gode beslutninger. Mental trening hjelper deg til å forbedre prestasjonene dine, gir deg større selvtillit og gjør deg mer mentalt robust.

I boken får du også et 12 ukers treningsprogram.

Kan du redusere angst og depresjon med styrketrening? Angst er en samlebetegnelse for tilstander hvor hovedsymptomet er angst (irrasjonell frykt), enten forbundet med. Gyda er utdannet ved AFPT-Akademiet for personlig trening, og har i tillegg kurs i maksimal fettforbrenning og muskelvekst, og trener 1-kurs fra idrett.

Coperios visjon er å hjelpe mennesker med å mestre livene sine. Coperio tilbyr bistand til både privatpersoner og bedrifter, og senteret er inne i flere.

Krever «lappen» på tredemølle Mange ulykker på treningssentrene har resultert i at flere senterkjeder nå går sammen for å kreve gyldig bevis fra de som skal. Dette er noe jeg tenker mye på, både i hverdagen, men spesielt nå som jeg er på treningscamp. I det daglige jobber jeg enormt mye med sosiale medier og produksjon. I løpet av 2012 har du kunnet lese 28 artikler med råd og tips til hvordan du kan få mer ut av treningen. Vi har blant annet skrevet om når på døgnet. Kondisjonsidrettene sykling, løping, ski,multisport,orientering,hinderløp presenteres her. Fotball - Håndball - Ski - Allidrett - Bueskyting. IL Skrim har inngått avtale med Sense trening & helse for alle våre medlemmer. Hos Athenas finner du raskt og enkelt foredragsholderen til ditt event. Få raskt svar på din forespørsel hos Athenas.no Dype riper i lakken er sjenerende, men heldigvis kan de fleste av disse fjernes. Statoil Konnerud viser deg hvordan du enkelt gjør det selv.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.