Menneskets anatomi og fysiologi

Menneskets anatomi og fysiologi
Utgivelsesar: 2008
Originaltittel: The Human Body Book
Forlag: Cappelen Damm
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204138347
Forfatter: Steve Parker
Antall sider: 256
Oversatt av: Sunde, Bodil
Kategori: Helse- og sosialfag

Menneskets anatomi og fysiologi er en moderne veiviser til kroppens oppbygning og funksjon. Ved hjelp av datagenererte tredimensjonale bilder og spennende grafikk gir dette oppslagsverket et innblikk i menneskekroppens kompleksitet på en ny og frisk måte.

Oversiktlige figurer med utfyllende tekster tar leseren med gjennom alle kroppens systemer fra skjelettet til hud, hår og negler. Lag for lag løftes hvert system frem med alle sine komponenter, fra celle til organ. Menneskets anatomi og fysiologi avslører hvordan alle deler av kroppen fungerer - for eksempel hvordan hjertet slår, hvordan vi puster, hvordan vi ser, hører og føler, og hvordan kroppen forsvarer seg mot infeksjoner og skader. Kompliserte kroppsprosesser som er usynlige for øyet, som overføringen av en nerveimpuls, formidles ved hjelp av fargerik og naturtro grafikk.

Boka gir detaljerte og rikt illustrerte beskrivelser av mer enn 200 vanlige sykdommer og lidelser som kan opptre i de forskjellige deler av kroppen. Den medfølgende DVD-en er et spennende supplement med interaktive framstillinger av hvert enkelt kroppssystem, og avanserte animasjoner av sentrale kroppsprosesser.

Denne boken, som er en videreføring av tidligere utgaver av Menneskets fysiologi. Anatomi og fysiologi Jan Magnus Aronsen, Jon Arne Birkeland, Ivar Sjaastad Kjøp 'Menneskets anatomi og fysiologi, illustrert veiviser til kroppens oppbygning, funksjon og sykdommer' av Steve Parker fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har. Fysiologi, læren om hvordan levende organismer og deres organer og celler fungerer. Fysiologien søker for eksempel å forklare hvordan funksjoner som respirasjon. Menneskets anatomi og fysiologi er en moderne veiviser til kroppens oppbygning og funksjon. Ved hjelp av datagenererte tredimensjonale bilder og. Faglig innhold. Emnet gir en innføring i generell anatomi og fysiologi hos menneske. Kurset vektlegger forståelse av organers oppbygning, funksjon(er) og reguleringer. Menneskets anatomi og fysiologi - illustrert veiviser til kroppens oppbygning, funksjon og sykdommer (BOK) Steve Parker Menneskets anatomi og fysiologi er en moderne veiviser til kroppens oppbygning og funksjon. Ved hjelp av datagenererte tredimensjonale bilder og spennende grafikk gir.

Menneskets anatomi og fysiologi er en moderne veiviser til kroppens oppbygning og funksjon. Ved hjelp av datagenererte tredimensjonale bilder og spennende grafikk gir. Fysiologi og anatomi Olav Sand, Øystein Vigleik Sjaastad. Dersom ditt undervisningssted har Menneskets fysiologi eller Menneskekroppen på pensum. Etter fullført emne skal studenten: ha kunnskap om menneskets anatomi, fysiologi og biokjemi; kunne beskrive næringsstoffer og forhold innen ernæringsfysiologi, og.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.