Mat og drikke

Mat og drikke
Utgivelsesar: 2011
Forlag: Forlaget Press
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788275474917
Forfatter: Tom Victor Gausdalog Ole Martin Alfsen
Antall sider: 381
Kategori: Mat og drikke

Endelig tilgjengelig i et praktisk og billigere format. Mat og drikkehandler om råvarene og mulighetene de gir oss. Om smaker, aromaer, konsistenser, og farger.

Om den rene lykken du kjenner når du putter noe i munnen som du merker bare er perfekt. Om alt det som er matlaging. Mesterkokken Tom Victor presenterer fristende retter, og skriver om råvarer, teknikker og smaker.

Vinkjenner Ole Martin anbefaler drikke til hver enkelt rett, lærer oss om vinsmaking og beskriver hvordan vi velger rett drikke til mat. Om Mat og drikke: Terningkast 6 Praktfull og usnobbete! Skal du ta med deg én mat- og drikkebok på en øde øy, er dette en god kandidat. - KK

Vårt kjøkken er kjent for god mat, og våre kokker setter sin ære i at du skal ha en velsmakende opplevelse i vår restaurant - hele året. Mat og drikke. Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest. Uten Mat & Drikke fungerer skoleungdom ikke. M&D er ikke en erstatning for matpakka, men et supplement som gir ungdommen det påfyllet de trenger for å holde det. Håland Kjøtt "Håland Kjøtt bruker NHO Mat og Drikke aktivt i daglig arbeid med arbeidstaker- og arbeidsgiverspørsmål. Det gjør at vi kan gjøre mer av det vi. «Mat smaker best når den får være seg selv«, sa Jossa fra Credoveita. Vi tror det også gjelder prosessen, at dyrene maten kommer fra levde et fullverdig liv.

Klikk.no er ledende på produkttester og praktiske råd innen bolig, motor, mote, mat, helse, teknologi og foreldre. Nes & Helgøya - Midt i Mjøsa: Portal for nyheter, tips om opplevelser og alt annet som skaffer deg minner for livet ved å besøke Nes & Helgøya. FYRET MAT & DRIKKE er Norges første og største akevitt bar. Vi har Hvalerpils på fat samt diverse norsk øl på flaske. Serverer spesialiteter som Skipperburger og. Offisiell nettside for Destinasjon Røros - reisemålene Røros, Holtålen, Os, Tolga, Tynset og Alvdal. Hos Life finner du et nøye utvalgt sortiment av god mat og drikke. Vi har økologisk mat, og mat som passer for den som spiser i henhold til GI eller LCHF.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.