Marmor

Marmor
Utgivelsesar: 2014
Forlag: Lydbokforlaget
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242161468
Forfatter: Toril Brekke
Kategori: Lydbøker voksne

En eldre kvinne begraves fra Paulus kirke på Grünerløkka. På annen rad sitter barnebarnet Carla og tenker tilbake på hva bestemoren fortalte om livet sitt og generasjonene før. Ikke få barn! sa hun da Carla var tenåring: Vi må stoppe disse gærne italienske genene i slekta!

«Marmor» er en original slektsroman om en annerledes familie. Flere er rikt begavet, likevel strever de med samfunnets uskrevne regler. Vi får glimt av en stamfar fra Italia, vi treffer den avdødes to døtre som fremdeles hater henne intenst, og vi møter Carlas millionærfetter Jam som lever isolert fra omverdenen. Carla selv har nettopp fått vite at hun er gravid. Skal hun våge å få barnet?

Velkommen til Marmor og naturstein. Carrara, Neo Marquena, Dark Emperador og Light Emperador - alle typer kun kr 680,- pr. kvm.

Ariston fra kr 990,- pr.

kvm. Skifer har lang tradisjon som byggmateriale i Norge. Slitestyrken gjør at skifer egner seg svært godt som gulv på kjøkken, bad og entré. Trapper, vegger og. Marmor har overlevd motens svingninger gjennom årtusener. Alene, eller i samspill med skifer, sandstein og kalkstein, dannes tidløse og eksklusive uttrykk som vil. Marmor er en eksklusiv stein som er perfekt til å bruke i blomsterbedet eller langs husveggen da den lyser og fremhever fargene i bedet og huset.Også utmerket å.

Ta turen innom en av våre forhandlere for gratis katalog.

Eller last ned pdf-versjonen her. Geologi er læren om jordens opprinnelse, oppbygging og endring. Begrepet geologi stammer fra de greske ordene ge som betyr jord og logi som betyr lære.

Askim Stenindustri as -. Kampanje på granitt kantstein. Flott granitt kantstein av høy kvalitet i dimensjonene 8 x 20cm og 1m lang. Birger Johnsen Steinindustri AS er en kvalitets leverandør innenfor naturstein, gravmonumenter, marmor og granitt.

Vi utfører også prosjektering og tegning av. Bestill benkeplate fra Diapol (*direkte eller gjennom kjøkkenleverandører) – vi garanterer markedets beste service med oppmåling og installasjon! Vanntettende produkt som gir umiddelbar vanntetting av lekkasjer. Inneholder fiber som kan tette inntil 2 mm brede sprekker. Ypperlig for tak, flate tak, tak.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.