Luremus

Luremus
Utgivelsesar: 2011
Forlag: Cappelen Damm
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202348168
Forfatter: Elin Rise
Antall sider: 272
Kategori: Romaner

Møt Siwa, eller Siw Anette som hun egentlig heter: Vimsete, naiv, romantisk og morsom. Og bestemt. Siwas største skrekk er å bli en gammel mor. Derfor er hun besatt av å finne MANNEN I SITT LIV - før hun fyller 26.

Siwa løper rundt på byen med hjertet i hånden, klar for å gi det til drømmeprinsen. Men hun er ikke interessert i å kaste trusa for noen som ikke er ute etter det samme som henne, til guttenes store fortvilelse. Siwa har også en liste med krav «Mr. Right» pent må leve opp til.

Men hele tiden finner hun feil og mangler på fyrene hun dater. Dermed blir listen over krav lenger og lenger. Og tiden knappere og knappere …

Luremus er en roman om å finne den rette. Med andre ord en roman om frustrasjon, forelskelse, noia, overanalysering - og sex.

Folk bør heller være mer forsiktig med hva de legger ut på Instagram, enn å uttale seg om livssyn og tro, mener Hanne Kolstø. I land som Israel og.

Språklige virkemidler i "Victoria" av Knut Hamsun En nøye gjennomgang av språklige virkemidler i Hamsuns roman "Victoria". Hadde sex på innbytterbenken. FIKK SPARKEN: Nå får fotballspiller Jay Hart aldri mer være hverken på benken eller banen. Les hele saken (Dagbladet): Drøye russelåter er ikke noe nytt, men låta «Playboy 2017» er over den berømmelige streken, skal vi tro politiet i Bergen.

Det er. Man kunne kanskje tro det, siden bildet fra begravelsen av den franske presidenten Francois Mitterand ikke bare viste at han hadde en kvinne på si, men et. 1) Bli itj nå fæst uten skinnvæst 2) Bli itj nå fin uten mokkasin 3) Bli itj nå fart uten bart 4) Får itj råna uten Ascona 5) Bli itj nå trønder-rock uten. Send anonym luresms og tullesms med valgfri avsender Klikk.no er ledende på produkttester og praktiske råd innen bolig, motor, mote, mat, helse, teknologi og foreldre.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.