Lucia og Skule

Lucia og Skule
Utgivelsesar: 2015
Serie: Østenfor sol
Forlag: Cappelen Damm AS
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202515935
Forfatter: Synnøve Eriksen
Kategori: Lydbøker voksne

Familien Vindfall leser videre i Lucias dagbok, som skildrer begynnelsen av slektshistorien, kapittel for kapittel, år for år. Kjærlighet, lengsel, sorg og hevn - de som bygget Østenfor sol, har opplevd mer enn etterkommerne deres kunne drømme om. Jeg kjente en krypende redsel, og for mitt indre så jeg at de oppdaget luken ned til kjelleren. Selv om liket var svært godt gjemt, kunne det hende at de kjente lukten av forråtnelse. Det gikk kaldt nedover ryggen min. Vi sto ved siden av hverandre på tunet mens de fem mennene saumfor gården vår. Taust sto vi og ventet mens de åpnet og lukket dører, før de gikk videre til neste bygning.

Lest av Ranveig Eckhoff. Intro ved Nordic Voices.

Kjøp 'Lucia og Skule' av Synnøve Eriksen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok 9788202373597 "Lucia og Skule" av Synnøve Eriksen - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og. Lucia og Skule (Heftet) av forfatter Synnøve Eriksen. Serieromaner. Pris kr 74 (spar kr 10).

Se flere bøker fra Synnøve Eriksen. Familien Vindfall leser videre i Lucias dagbok, som skildrer begynnelsen av slektshistorien, kapittel for kapittel, år for år. Kjærlighet, lengsel, sorg og Lucia og Skule (Ebok) av forfatter Synnøve Eriksen. Romanserier. Pris kr 74 (spar kr 10). Se flere bøker fra Synnøve Eriksen.

Kjøp Lucia og Skule. Familien Vindfall leser videre i Lucias dagbok, som skildrer begynnelsen av slektshistorien, kapittel for kapittel, år for år. Kjærlighet. Lucia og Skule (Nedlastbar lydbok) av forfatter Synnøve Eriksen. Lydbøker voksne. Pris kr 199. Se flere bøker fra Synnøve Eriksen. Kjøp 'Lucia og Skule' av Synnøve Eriksen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok 9788202395797 Bokelskere.

no er et åpent, vennlig og gratis nettsamfunn for folk som liker bøker. Her kan du lage din egen boksamling på nett, trille terningkast, skrive omtaler. Boken har fått tittelen Lucia og Skule, og her fortelles historien om de to som grunnla gården Vindfall, nonnen og den fredløse. Beretningen er ved veis ende.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.