Innenfra

Innenfra
Utgivelsesar: 2012
Forlag: Aschehoug & Co
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203292835
Forfatter: Per-Kristian Foss
Kategori: Biografier og memoarer

Per-Kristian Foss, Høyres nestor på Stortinget og en av partiets mest profilerte politikere, skriver nå om sitt politiske liv gjennom fire tiår. Han forteller om sin vei til nasjonalforsamlingen, om årene på Stortinget, om forandringene i politikerrollen i hans tid, om gode og ikke fullt så gode kolleger - og om ytre og indre personlige og politiske kamper med og rundt sin seksuelle legning. Per Kristian Foss var den første åpent homofile statsråd i Norge.
Her følger vi Høyres opp- og nedturer fra sentral plass på innsiden av partiet, helt fra Willoch-periodens glansdager i 1970-årene og til i dag. Foss skriver åpent om den andre Bondevik-regjeringens trange fødsel og indre liv, med til dels sterke politiske motsetninger.

Kan lidelser som fibromyalgi, kronisk utmattelsessyndrom, autisme og irritabel tarm ha samme årsak? Norske forskere tror disse og flere sykdommer kan stamme fra tarmen. Øvelsesprogresjon for stabiliseringskontroll i mage og rygg. Dette er den første i en serie artikler om temaet, forfattet av Mathias Lilleheim. Kanvas, små barn - store muligheter. Kanvas’ doktorgradsprosjekt. Lek som innebærer en viss risiko, for eksempel lek med høyde eller fart, anses som verdifull. Torbjørn Buer: Å se seg selv utenfra, og andre innenfra. Kirkens Nødhjelp var i krise. Men hanen måtte gale tre ganger før Torbjørn Buer forstod at han var. Hva koster sprosser? Pris på sprosser varierer ut ifra størrelsen på vinduene, hvilke profiler du ønsker og hvilken inndeling du skal ha. For å få en omtrentlig. Netty Undertøy AS har lekkert undertøy i bergen som passer for kvinner i alle aldersgrupper. Vi har fra størrelse A-cup til JJ-cup i flere kjente merker. Vi kan.

Salsa passer til mye og kanskje spesielt til meksikanske retter. På Lises blogg finner du oppskriften på en sunn og enkel salsa. Grundig leverer moderne kvalitetsprodukter innen hvite- og brunevarer til ditt hjem.

Aratron hjelper deg. Aratron AS er en teknisk og innovativ samarbeidspartner. Vi prosjekterer og selger komponenter, delsystemer og løsninger innen områdene. Mister du mye hår? Arcon hårkur for menn er en naturlig hårkur som kan stoppe håravfall og g.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.