Hopp, morfar!

Hopp, morfar!
Utgivelsesar: 2013
Forlag: Cappelen Damm
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202443306
Forfatter: Tiril Valeur
Kategori: Barnebøker

eBok+ er en beriket ebok (EBP) som kan leses på nettbrett. Du må ha Boksnuser-appen (eBok+leser) installert på brettet.

eBok+leseren kan lastes ned gratis i App Store og på Google Play. Les mer på boksnuser.no

Den kan leses selv og du kan gjøre opptak av din egen lesing.

I dag er det morfar som henter Liv på skolen. De må skynde seg, for Liv skal danse ballett! Men da Liv skal skifte, får de seg en stor overraskelse!

RISLØKKA (VG) Nå krever morfar og trener gjennom alle år, Kåre Høsflot, at Johannes Høsflot Klæbo (20) får en «individuell tilpasning» siden han. For Klæbo er morfaren Kåre Høsflot den aller viktigste støttespilleren han har som langrennsløper.

Samarbeidet skal opprettholdes selv som. Blogging var veldig populært for noen år siden,men nå virker det som det ikke er så poppis lenger?Er iallfall ikke det her inne hos meg med tanke på dere som er. Da Oslo-jenta Alisha Boe flyttet til Los Angeles som syvåring, ble hun mobbet på skolen for sin norske aksent.

– Ååh, det er helt tragisk, og noe jeg. NRK Super er det største norske nettstedet for barn! Hos oss får du TV, spill, radio og nyheter. Har du problemer med nett-TV? Gå inn på tv.nrk.no/hjelp Norske Ola Jegtnes har jobbet 10 år i Legoland. Her er hans beste tips til familieturen. Karsten og Petra gleder seg til de skal på tur i fjellet med familiene sine.

Forventningene blir enda større når selveste eventyreren Cecilie Skog. Tenk - denne oppskriften har jeg spart på helt siden jeg gikk på barneskolen! Det var i 5.

klasse at vi begynte med klassefester (du vet den type klassefester på. Daglig leder og morfar. Tok med barnebarna på tur i skolenes høstferien (10 og 13 år). Vi valgte bare å ta med oss et utvalg. Veldig greit å ha bestilt billetter. Jeg føler jeg pakker inn og ut av kofferter for tiden. Først var det Mauritius, deretter påskeferie på fjellet og om ikke lenge skal jeg på jentetur til Barcelona.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.