Godt sagt 1

Godt sagt 1
Utgivelsesar: 2007
Forlag: Vigmostad & Bjørke AS
Sprak: Nynorsk
ISBN/EAN: 9788211008336
Forfatter: Ellen Hanssen
Antall sider: 29
Kategori: E-bøker

Lesehefta er laga til ungdom og vaksne som treng mykje lesetrening på lett norsk. Hefta handlar om personane i biletordboka til GODT SAGT 1.

Hefta har mange bilete, enkle handlingar og lett kvardagsspråk. Bak i kvart hefte er det spørsmål til tekstane.

Fag: Norsk som andrespråk Trinn: Spor 1, A1 og A2 Læreplan: Følger Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere frå 2012. Komponenter: Godt lest 1. Rettslære 1 (2017) For programfaget rettslær. Nynorsk. Heftet. 559,-Kjøp Didiktikk Digital kompetanse i prak. Bokmål. Heftet.

429,-Kjøp. Kjøp 'Godt sagt 1, bildeordbok' av Ellen Hanssen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, CD-rom, 9788211013668 Kjøp 'Godt sagt 1, Ivars bok, lesehefte 8' av Ellen Hanssen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, 9788211005274 Godt Sagt bistår deg gjerne også med nettsider, kampanjer, sosiale medier, film, content marketing og tilsvarende produkter. Tekst, brosjyrer og magasiner "Godt sagt 1 - bildeordbok" av Ellen Hanssen - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne. GODT SAGT er en temabasert læremiddelpakke med en systematisk metodikk for muntlig norskopplæring. GODT SAGT er beregnet for deltakere på Løp B i Opplæringsplan. Godt Sagt er en temabasert læremiddelpakke med en systematisk metodikk for muntlig norskopplæring.

Godt sagt består av to deler: Godt Sagt 1 og Godt Sagt 2. Bildeordboka til "Godt sagt 1" har nå kommet i revidert utgave. Vi har frisket opp design og bildeutvalg.

Temaene og oppbygningen av boka er som før. Godt sagt 1 er en læremiddelsamling i norsk og samfunnskunnskap tilrettelagt for voksne innvandrere som kan lese og skrive, men som ikke har mange års skolebakgrunn.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.