Glemt

Glemt
Utgivelsesar: 2016
Originaltittel: Kamp Knox
Forlag: Cappelen Damm
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202528638
Forfatter: Arnaldur Indridason
Oversatt av: Løken, Silje Beite
Kategori: Lydbøker voksne

1979. En ung kvinne kommer over et lik i et avsidesliggende, mineralrikt tjern utenfor Reykjavik.

Sporene leder den unge og nyskilte Erlendur Sveinsson til den amerikanske marinebasen i Keflavik. Men amerikanerne på basen er lite samarbeidsvillige overfor det islandske politiet. Parallelt etterforsker Erlendur en gammel og uløst forsvinningssak som knyttes til marinebasen.

En ung skolepike som sist ble sett på skoleveien som gikk forbi marineområdets brakkeområdet fra krigen, Kamp Knox.

Dette er den andre boka der vi møter den unge Erlendur Sveinsson. På klassisk Indridason-vis veves to mysterier sammen, et i «nåtid» i 1979 og et historisk, en uløst forsvinningssak over 20 år tidligere. Boka gir dypere innsikt i hva som driver helten Erlendur, samtidig gir den leseren et unikt bilde av den tøffe livet på Island, med den kalde krigen som bakteppe.

Skriv inn din registrerte e-post adresse: Du vil motta passordet på epost.

Legg inn brukernavn og hvordan du ønsker å motta passordet. Du kan få tilsendt passord som SMS eller epost dersom du har registrert mobilnummeret ditt eller. Logg på her med din eksisterende Feide/AD-brukerkonto og passord (kun enkelt brukernavn [email protected]) Glemt passord. Her kan du få tilsendt et nytt passord. Husk at postnummer er passord første gang du logger inn. Betal raskt og enkelt via Min Get. Logg inn på Min Get; Tast inn beløpet som skal betales og trykk START BETALING; Velg korttype og tast inn informasjon Har du glemt passordet ditt kan vi sende deg et nytt i posten.

Fyll ut og send skjemaet vi lenker til under, og du vil motta et nytt passord i løpet av 5-7 virkedager. Support. Hvis du ikke mottar en epost med aktiveringslenke innen rimelig tid, vennligst sjekk mappen for søppelpost. Da dette er en automatisk utsendt epost kan den. Endring av passord Oppgi brukernavn eller fødselsnummer for å bytte passord.

Brukernavn/fødselsnummer.

D-IKT; tel. 32 04 60 40 - åpningstid kl 7:30 – 16:00 For at du skal å kunne bytte passord må vi først sende deg en engangskode. Angi brukernavn og hvordan du ønsker å motta engangskoden.

Merk: Det nye passordet. Dette nummeret har både en hovedeier og en bruker. Er du hovedeier vil du få tilsendt passordet på din epost, slik at du får oversikt over alle abonnement.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.