Glede for dagen

Glede for dagen
Utgivelsesar: 2008
Forlag: Lunde Forlag AS
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788252000276
Forfatter: Trygve Bjerkrheim
Kategori: Religion

Her er en ny, flott bordkalender fra Asbjørn Kvalbein. Kalenderen kan brukes år etter år og har et bibelord og et sitat fra Trygve Bjerkrheim til inspirasjon for hver dag. En glimrende gave til familie og venner både ved spesielle anledninger, eller på en helt vanlig mandag.

Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om glede og mer enn 1150 andre emner. Kommentarer. Dagen inviterer til saklig debatt, hvor du kan komme med innspill, argumenter og synspunkter. En god huskeregel: Ikke skriv annet enn du kan. Med jordskjelvet i Nepal som bakteppe samles HimalPartner denne helgen til sommerstevne med forkynnelse om glede. Et merkelig temavalg, vil kanskje noen mene. Onsdag 23.november er det igjen tid for årets varmeste dag Siden 2004 har MOT markert "MOT til å glede-dagen" den 23.

november. Ca. 65 000 ungdommer over MOT til å glede-dagen er 23. november. MOT til å glede-dagen har blitt en årlig begivenhet, og handler om å skape og spre glede. Ungdom fra MOT-skolene besøker. Det viktigste stikkordet for ”MOT til å glede-dagen” er: TENK ENKELT! Gled mannen på gata, gode venner, naboen, bestemor på aldershjemmet, farfar som sitter. Kjøp 'Glede for dagen, bibelord og vers av Trygve Bjerkrheim' av Trygve Bjerkrheim fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Spiral.

Her er en ny, flott bordkalender fra Asbjørn Kvalbein. Kalenderen kan brukes år etter år og har et bibelord og et sitat fra Trygve Bjerkrheim til inspirasjon for. Klar for MOT til å glede-dagen. Hvert år den 23 november deltar ungdom i hele landet i MOT til å glede-dagen.

På Frøya skal alle ungdommene i ungdomsskolen rundt. Lunde Forlag AS er et mellomstort norsk forlag som særlig produserer kristen litteratur, men har også en del allmenne produkter.

Lunde utgir bøker i mange.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.