Gjensyn med Brideshead

Gjensyn med Brideshead
Utgivelsesar: 2017
Originaltittel: Brideshead revisited
Serie: Gyldendals moderne klassikere
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205492981
Forfatter: Evelyn Waugh
Antall sider: 442
Oversatt av: Fronth-Nygren, Johanne
Kategori: Romaner

Nyoversettelse av Evelyn Waughs uforglemmelige skildring av den engelske overklassen

I Gjensyn med Brideshead skuer Evelyn Waugh bakover til en gyllen tidsalder i England, før den andre verdenskrig, og forteller historien om Oxford-studenten Charles Ryders livsomveltende møte med den dekadente Sebastian Flyte og hans dypt katolske familie. På det fornemme godset Brideshead trer Sebastian inn i en verden der plikt og lyst og åndelig tro og verdslig tilfredsstillelse er i konstant konflikt.
Gjensyn med Brideshead er en fascinerende og nådeløs skildring av det privilegerte aristokratiet i mellomkrigstidens England.
Romanen ble gitt ut på norsk første gang i 1950, under navnet Gjensyn med fortiden, og foreligger med dette i Johanne Fronth-Nygrens nyoversettelse. Oversetteren har også skrevet etterord til utgivelsen.

Nyhet! Nyoversettelse av Evelyn Waughs uforglemmelige skildring av den engelske overklassen I Gjensyn med Brideshead skuer Evelyn Waugh bakover til en gyllen.

I 1942 blir den jødiske kureren Ester forrådt, og hun unngår med nød og neppe å arresteres av Gestapo. I all hast flykter hun til Sverige. Det svenske krimforfatterparet er tilbake med en ny, høyaktuell og troverdig krim. Boka tar for seg det kriminelle nettverket som grovt utnytter forsvarsløse barn.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.