Gass

Gass
Utgivelsesar: 2013
Forlag: Cappelen Damm
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202408886
Forfatter: Ulrik Imtiaz Rolfsen
Antall sider: 464
Kategori: Krim og spenning

Javar Jafri sliter med motivasjonen. Jobben som politijurist i Økokrim er ikke hva han trodde, og han har mistanke om at kjæresten Anne er interessert i en annen mann. Han møter varsleren Siri og fristes av saken hun påstår å ha bevis for og - ikke minst - av henne.

Ledet av Siri begynner Javar jakten på oljeselskapet North Oils bakmenn. Deres utspekulerte planer vil koste hundrevis av menneskeliv og sette Norges fremtid som gasseksportør på spill. Og snart står Javar Jafri øverst på dødslisten.

Finn frem en kaffekoppen og kos deg med spektakulær video fra rittet Bånn Gass 2017. Takk til alle som var med og på gjensyn neste år! REINERTSENs hovedarbeidsområder innen olje og gass er: Prosessanlegg på plattform eller på land - EPCI og modifikasjoner - Vedlikehold og modifikasjoner (V&M) Nå er F-gass forordningen innført i Norge. Det vil si at alle som monterer varmepumper må være sertifisert. Alle montører som har gjennomført NOVAPs montørkurs. Gass-Service er leverandør av gass, gassystemer og utstyr til boliger, hytter, større boenheter og industri. Vi er totalleverandør i Hordaland og deler av Sogn og. Tirsdag kveld ble det oppnådd enighet mellom Norsk olje og gass og Industri Energi på Oljeserviceavtalen, og med Safe på Brønnserviceavtalen. Olje og gass kommer av rester av døde planter og dyr. Omdanningen fra planter og dyr til olje og gass tar flere millioner år. For å få opp oljen kan man f.

eks. Bli NOVAPgodkjent forhandler. Bli oppført på www.varmepumpeinfo.no; Bruk logoen NOVAPgodkjent forhandler; Få rabatt på kurs og seminarer; Tilgang til. slangesokkel for regulator og stor brenner. slangesokkel x 11. tenner - rensenÅl - lekkasjesØkespray - rengjØringsmiddel Enten du fyller gass på flaske og tank eller bytter gassflasker, vil vi på denne siden samle en oversikt over hvor du kan fylle. Siden er selvfølgelig i. Utslipp av klimagasser fra olje- og gassvirksomheten kommer først og fremst fra energiproduksjon ved bruk av gass om bord på plattformene. Foto: iStockphoto

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.