Fritt fall

Fritt fall
Utgivelsesar: 2015
Originaltittel: Crash & Burn
Forlag: Cappelen Damm
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202496432
Forfatter: Lisa Gardner
Oversatt av: Vikaune, Linda Marie
Kategori: Lydbøker voksne

Hvem er egentlig Nicky Frank? Og hva skjedde den natten bilen hennes for utfor veien? Var det en tilfeldig ulykke?
Bortsett fra ektemannen har kvinnen ingen familie eller nære venner. Jo mer etterforsker Wyatt graver i saken, desto mer bekymret blir han. Kvinnen hevder nemlig at det satt et lite barn i bilen hennes, men det finnes ingen spor etter pikebarnet. I tillegg avsløres det at Nicky har vært utsatt for flere ulykker de siste månedene. Faktisk kan det virke som om noen ønsker henne død.

«Livaktige og rørende scener […] En page-turner som med sin hardkokte, moderne stil garantert vil tilfredsstille Gardners trofaste fans.» Booklist

«Mesterlig plottet frittstående thriller fra prisbelønte Gardner. Holder leseren på pinebenken til siste slutt.» Publishers Weekly

«Ingen leverer fulltreffere i denne sjangeren som hun gjør.» Lee Child, bestselgende thrillerforfatter

Arbeiderpartiet har falt med ti prosentpoeng på TV 2s målinger det siste halvåret. Flere lokallag oppfordrer ledelsen til å bli mer like Senterpartiet i. Slidesettet kan fritt deles på andre nettsider ved hjelp av embedkoden (innbygg) i nedre venstre side av sliden (ovenfor). Du må gjerne tipse om andre falsk flagg. DIBS gjør det enkelt og sikkert å ta betalt på nettet. 15.000 kunder i Norden har valgt vår betalingsløsning og vi tilbyr over 40 betalingsmåter. Kontakt oss i dag! Få eksklusiv tilgang til det beste stoffet med Adressa Pluss TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video. Hvor kald må den være som ønsker å forandre verden? Se for deg at det i 1532, ved kysten av Nord-Italia, sjøsettes en flaskepost til ettertiden. Nasjonal ledelse av Forskningsdagene: Norges Forskningsråd.

Postboks 564, 1327 Lysaker, Tlf: 22 03 74 44, E-post: [email protected] Sport og idrett fra Trondheim, Trøndelag, Norge og verden Superstjernen har konsert i Stavanger onsdag. Musikk: Bieber, Justin.

"Sorry". By BLOOD and Skrillex. Purpose. Hjorteviltregisteret er en nasjonal database som ivaretar data fra jakt på hjortevilt og bever, samt opplysninger om fallvilt av utvalgte arter.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.