Fristet

Fristet
Utgivelsesar: 2012
Originaltittel: Tempted
Serie: House of Night
Forlag: Cappelen Damm
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202358198
Forfatter: P.C. Cast
Antall sider: 408
Oversatt av: Wastvedt, Gry
Kategori: Ungdomsbøker

Hvis du ikke kan stole på din beste venn, hvem kan du stole på da?
Hvem kan du fortelle dine innerste, mørkeste hemmeligheter til, hvis du ikke kan stole på din beste venn?

Zoey er ikke dum. Hun skjønner at noe er galt. Det er helt tydelig, men hvor skal Stevie Rae begynne? Det er så altfor mye å forklare.

Han er altfor mye å forklare. Og hun ville jo ikke at noe av dette skulle skje.

Mørke hemmeligheter og dyp tvil kommer mellom Zoey og Stevie Rae og setter vennskapet deres – og hele House of Night – i fare. Nå er alt opp til de to og deres valg.

Se video fra «Fristet»-bryllupet nederst i artikkelen! SEHER.NO: I TV3-realityserien «Fristet» blir utfordret til å tøye sine moralske grenser lengst mulig for. synonym til fristet. Antall funnet 114, viser første 50.

Ant Ord Ant bokst Ord Bruker Id Ant Ord Ant bokst Ord Bruker Id; 1: 3: led: 5: 1: 5: andro: 2: 1: 3: lei: 5. Kjøp 'Fristet, erotisk roman' av May Britt Stendal fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok 9788293349198 "Fristet - en house of night-roman" av P.C. Cast - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne. Vår pris 149,-.Fristet" er den første boken I en triologi som tar deg med på en reise I sex og kjærlighet. Vi møter hovedpersonen Eilin og får skildret hennes. Jeg liker ikke reality tv eller deltakere, men du og Philip var såååå fine! Kjempe lovestory at dere holdt på før fristet men pga avstand så dabba det ut så. Da Shell fristet med 90 øre i rabatt på bensin og diesel, skvatt pumpeprisen opp dobbelt så mye. – Simpel juksekampanje, mener Forbrukerrådet. Shell. Likte du Fifty Shades of Grey? Da vil du også like denne historien! Fristet er en bokserie på tre som tar deg med på reisen til kjærlighet og sex.Fristet" er den første boken I en triologi som tar deg med på en reise I sex og kjærlighet. Vi møter hovedpersonen Eilin og får skildret hennes tiltrekninger og. Viaplay tilbyr bra TV-serier på nettet. Streame serier på din PC, mobil og nettbrett. Prøv gratis i en måned!

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.