Framtiden : en illustrerad guide

Framtiden : en illustrerad guide
Utgivelsesar: 2016
Forlag: Volante
Sprak: Svensk
ISBN/EAN: 9789188123473
Forfatter: Jesper Rönndahl
Antall sider: 154
Kategori: Humorog Samfunnsfag

Rikets främsta futurist presenterar: Den enda guide till framtiden du behöver!

Du går upp på morgonen, rostar mackan lite för mörk på treans ljussabel, sprayar på en tjock skiva skinka och garnerar med några raketsoltorkade tomater. När du klappat din mörkmateriatiger hejdå åker du till jobbet med din antigravitationsplattform och väl där lyckas du förklara för alla exakt hur du menar med hjälp av dina tankeläsglasögon.

Där många tidigare har misslyckats är det skönt att någon (läs: Jesper Rönndahl) äntligen har lyckats: nämligen med att förutspå exakt hur framtiden kommer att bli. Här ges oumbärlig kunskap på en mängd områden - från framtidens teknik till framtidens mat.

Du kommer att lära dig allt om hur du hanterar en warpdrivegräsklippare, varför det blir trendigt med spetälska och mösshängslen samt hur mänskligheten ska möta hotet från den artificiella intelligensen.

Framtiden: en illustrerad guide är en bok för dig som är ung och intresserad av vad du har att förvänta dig, och för dig som är äldre och vill veta vad du kommer gå miste om. Den är skriven och ritad av vetenskapskomikern, tvåfaldigePå spåret-vinnaren tillika riksbesserwissernJesper Rönndahl.

Igår var det nøyaktig tre år siden jeg "offisielt" flyttet inn i den kommunale leiligheten jeg nå fortsatt bor i. Det var en lang og humpete vei før jeg fikk den.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.