Fotterapi og ortopediteknikk

Fotterapi og ortopediteknikk
Utgivelsesar: 2015
Forlag: Vett og Viten A\S
Sprak: Bokmål\ Nynorsk
ISBN/EAN: 9788241207068
Forfatter: Ellen Andersen, Else Aukland, Håvard Høydahlog Joseph E. Brunton
Antall sider: 336
Kategori: E-bøker

Fotterapi og ortopediteknikk
Helsefremmende arbeid
Kr 598,-
I denne boken vil elevene få omfattende kunnskap om hud, negl og kroppens anatomi, fotlidelser, hud- negle-, muskel- og skjelettlidelser i foten, sammenhengen mellom levevaner, kosthold og fothelse, det gående mennesket, samt skohistorie og skokonstruksjon.
Denne boken tilhører en serie på tre lærebøker. Med disse bøkene og tilhørende nettressurser vil elevene bli godt rustet til å gå inn i en utfordrende jobb som fotterapeut eller ortopeditekniker.

Fotterapi og ortopediteknikk skal medvirke til å dekke kompetansebehovet innenfor yrkene fotterapeut eller ortopeditekniker. Programfagene skal bidra til bedre. Utdanning i Fotterapi og ortopediteknikk. Dette er et deltids studie over 3 semestre som følger offentlig læreplan for VG2 og VG3. Etter bestått eksamen kan man. Kjøp 'Fotterapi og ortopediteknikk, kommunikasjon og samhandling' av Lise Halvorsen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige. Ortopediteknikk Sandvika Avdelingen produserer/tilpasser alle typer ortopediske hjelpemidler, dvs. proteser, ortoser og ortopediske sko. VG2 fotterapi og ortopediteknikk. Helsefremmende arbeid Programfaget handler om sammenhengen mellom fysisk og psykisk helse, levevaner og livskvalitet. Fotterapi og ortopediteknikk passer for deg som vil jobbe med å forebygge fotlidelser. Som fotterapeut kan du jobbe i egen klinikk, på sykehjem eller i. Programområdets navn på ulike språk. Bokmål: Fotterapi og ortopediteknikk: Nynorsk: Fotterapi og ortopediteknikk: Nordsamisk: Juolgeterap. ja ortoped.tek. Ortopediteknikk Vestfold/Telemark I Vestfold og Telemark har vi fem avdelinger, hvor vi kan ta mål til og tilpasse alle typer hjelpemidler. Fotterapi og fotpleie er to ulike behandlingstilbud. Dessverre opplever vi at mange blander sammen begrepene, noe som kan skape forvirring. Mens fotterapi er en. Fotterapi med ortopediteknikk. Fot & helseakademiet starter 21. august 2017 VG2/VG3 utdannelse i fotterapi med ortopediteknikk. Fotterapeututdannelsen er et.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.