Forvrengt

Forvrengt
Utgivelsesar: 2014
Originaltittel: Twisted
Serie: Små, søte løgnere
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205470941
Forfatter: Sara Shepard
Antall sider: 269
Oversatt av: Vik, Øyvor Dalan
Kategori: Ungdomsbøker

Pocketutgave av bok 9 i serien om de fire jentene som langt fra er så perfekte som de framstår...

Det har gått et år siden det ble slutt på de trusselmeldingene fra A, og mysteriet med Allison DiLaurentis forsvinning endelig fikk en løsning. Som seniorer på high school er nok Aria, Spencer, Hanna og Emily eldre, men dessverre ikke særlig mye klokere. De små, søte løgnere bærer på flere hemmeligheter enn noen gang -.forvrengte hemmeligheter som kan ødelegge de perfekte livene de har jobbet så hardt for å få seg.


Aria er sjalu på den nye utvekslingsstudenten i kjærestens klasse. Spencer har det litt for hyggelig med sin kommende stebror.

Hanna er ett skandalefoto unna å ødelegge farens valgkampanje for en plass i senatet, og Arias vil gjøre hva som helst for å få et stipend til svømmelaget.
Men verst av alt: Da de var på ferie på Jamaica sist vår, gjorde de noe utilgivelig. Jentene er desperate etter å glemme denne skjebnesvangre kvelden, men de skulle vite bedre enn de fleste at alle hemmeligheter kommer fram i dagslys ... etter hvert

KabelTv - Forvrengt signal - posted in Parabol, kabel-TV og digitalt bakkenett: Hei! Jeg vet det er laget lignende tråder men de hjalp meg ikke stort. Jeg har. "Forvrengt" av Sara Shepard - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva. Kjøp 'Forvrengt' av Sara Shepard fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet 9788205450424 Nordic Warthogs sjokkerte Temp (Gamer.no) En fleecejakke kan slippe fra seg 250.000 partikler per vask. Denne ballen fanger dem (Tu.no) TEST: Kan denne ta rotta på. Har du akkurat installert kortleser? Ved førstegangsinstallasjon kan det ta opptil 20 minutter (etter at du har satt inn kortet) før du får tilgang til kanalene du. Hei, Det kommer opp "Forvrengt signal" melding på TV'en når jeg har installert Canal Digital CAM modul på Samsung LE40B535. Jeg har valgt "antenne" (ikke kabel. IDTV - Sett programkortet i kortleseren i TV-en, så er du klar! Med IDTV trenger du ingen boks eller ekstra fjernkontroll. Kortleser med eller uten programko. Da jeg slo på tv i går kom bare meldingen "forvrengt signal" på skjermen. Tekst-tv fungerer, men det hadde jo vært fint å kunne se litt fra f.eks. Tour de France. Finn synonymer til forvrengt og andre relaterte ord. Gratis norsk synonymordbok på nett.blir gjerne bildet når en avbilder refleksjoner på en bulkete skulptur.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.