Eureka! 8

Eureka! 8
Utgivelsesar: 2006
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205357471
Forfatter: Merethe Frøyland, Merete Hannisdal, John Hauganog Jørn Nyberg
Antall sider: 72
Kategori: E-bøker

Et funn av et naturfagverk! Arbeidsheftet er et engangshefte som trener elevenes grunnleggende ferdigheter og letter begrepsinnlæringen. Heftet er tilpasset kapitlene i grunnboka.Aktivietshefte er ideelt til differensiering.

Her er Eureka 8. Denne siden finnes ikke på bokmål. Bytt til: Nynorsk - nøkkelen til å forstå naturfag. Eureka! tar elever og lærere på alvor og er utviklet i tett samarbeid med praktiserende lærere.

Læreverket er skrevet slik at. Denne nettressursen er ikke lenger tilgjengelig.

Sammendrag (PDF, WORD) av kapitlene, Bingoark og lenkesamlingen ligger nå i Ressursbanken. Kontakt oss Her er Eureka. Logg inn. Eureka Smartbok Grunnskole. 1.–4.

trinn; 5.–7.

trinn; 8.–10. trinn. Engelsk; Matematikk; Naturfag; Norsk; KRLE "Jeg synes dette er fantastisk. Jeg har alle elevene "inne". Searching kjennetegnes av et stort utvalg av tekster og oppgaver, og en utstrakt mulighet til å velge ut fra eget ståsted.

Læreverket gir kulturell kompetanse.

Vanlige spørsmål og svar. 1. Hvem har nytte av kompresjonsstrømper? 2. Hva er gradert kompresjon? 3.

Finnes det grunner til at enkelte ikke bør bruke. For skoler som er registrert for Feideinnlogging på Cappelen Damms tjenester: Logg inn med Feide Dinosaurjakt Naturfag 8.-10. trinn. Reis rundt i verden på jakt etter argumenter som støtter eller avviser hypotesen om slektskap mellom dinosaurer og fugler.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.