Et kvart liv

Et kvart liv
Utgivelsesar: 2013
Forlag: Cappelen Damm
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202411206
Forfatter: Hans Olav Lahlum
Antall sider: 144
Kategori: Biografier og memoarer

Håvard Vederhus sto foran så mange muligheter da han brått ble revet bort i norgeshistoriens verste terrorhandling. Han var da leder av Oslo AUF og en av våre mest lovende politikerspirer.

Historikeren Hans Olav Lahlum er kjent for å skrive om Arbeiderpartiets høvdinger. I «Et kvart liv» skriver han om ungdomspolitikeren som aldri fikk sjansen til å nå like langt. Håvard Vederhus var bare 21 år gammel da han ble drept på Utøya.

Biografien hans handler om et stort politisk talent, et sammensatt menneske og et ekstraordinært engasjement, men samtidig også om den store tragedien 22. juli og den vanskelige veien videre.

Mange hadde store forventninger til Håvard, skrev AUF-leder Eskil Pedersen og statsminister Jens Stoltenberg i sine minneord. Han var leder av Oslo AUF og en av våre mest lovende politikerspirer. I 2009 ble han utnevnt som en av VG Helgs «Nyttårstalenter». Håvard ble da intervjuet om hva han ønsket for fremtiden, og uttalte blant annet at han ønsket en «jobb der jeg kan kjempe for å gjøre forandringer».

Han var en typisk ungdom av vår tid, alltid engasjert og med mange jern i ilden. Han sto foran så mange muligheter da han brått ble revet bort i norgeshistoriens verste terrorhandling.

Hans Olav Lahlum har skrevet boken i tett samarbeid med Håvards familie. Lahlums forfatterroyalties for denne boken vil i sin helhet bli donert til et utvalg formål relatert til ungdomsarbeid.

983 037 984. Landsorganisasjonen for Romanifolket (LOR), er en landsdekkende medlems- og interesseorganisasjon for mennesker av romanislekt og andre interesserte som. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker. For over fire milliarder år siden var sola som en tenåring – doven og oppfarende på en gang. Doven – fordi den lyste svakere enn i dag – med tre kvart styrke. Mange jobber hele sitt yrkesaktive liv i Vennesla kommune. Et tegn på en god arbeidsplass, mener ordfører Torhild Bransdal. Må innrømme at eg har funne ein kjedebutikk der eg kan kjøpe med meg ting utan å prøve, fordi størrelsen er nokonlunde lik på kvart plagg. Tja, hvis man vil drepe plenen flekkvis kan man si at det virker. Vil med dette advare alle mot å bruke BAYER PLENRENS. Jeg har måttet reparere 10-talls kvm døde. Om du har ei stor potte, så treng du ikkje dele fyrste ( andre) året. Men når det vert litt mange knollar, så er det greit å dele kvart eller annakvart år. Δ. TEGNFORKLARINGER ⋅ etter et årstall viser at teksten / melodien i større eller mindre grad er bearbeidet. Når det ikke står årstall etter firkanten, har. Om forskning.no. forskning.no er en nettavis med norske og internasjonale forskningsnyheter. forskning.no gis ut under Redaktørplakaten. Ansvarlig redaktør / daglig. Flåklypa Grand Prix (Lom) 27. mai 2017 "Veteranløpet Flåklypa Grand Prix vert avvikla kvart år i slutten av mai. Heilt sidan 1992 har løpet vore arrangert.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.