Dukkehus

Dukkehus
Utgivelsesar: 2013
Forlag: Front Forlag
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282602075
Forfatter: Jemima Pipe
Antall sider: 23
Oversatt av: Glomsrød, Jannicke Storm
Kategori: Faktabøker

Velkommen til Orkidéalleen 51. Her bor den velstående familien Sullivan. Hvorfor badet de fleste viktorianere kun én gang i uken? Hva slags gjenstand var laget av grisebust? Hvorfor tok det tre timer å rengjøre en dagligstue? Kom inn i dette sjarmerende huset og finn ut hvordan livet var på denne tiden. Løft på flappene for å lære om viktorianske finesser, løs familiemysteriet og finn skjulte skatter! Spekket med fascinerende historiske fakta! Lek med de 10 papirdukkene i husets mange rom. Over 150 flapper å løfte på og undersøke.

Ser du etter et dukkehus til barna? Det finnes en rekke fine modeller som vil gjøre dem overlykkelige! Kelkoo viser deg en rekke tilbud fra ulike butikker, så du. Hos BR har vi et stort utvalg av dukker og dukkehuse - Fri frakt ved kjøp over 400 kr.! - Handle online, bytt i alle butikker! Dukkehus dukkenes flotte hjem! Du bor trygt og godt sammen med din familie, men dukkene dine skal selvfølgelig også ha deres egne, fine hjem – så ønsk deg et. Dukkehus og dukkehusinnredning fra Lundby og Micki kjøper du på Lekmer.no - leketøysbutikken på nettet. Lundby Småland, Lundby Stockholm og Lundby Gotland. Til de mindre dukkene kan det være gøy med dukkehus, og hos oss finner du dukkehus i Lundby, Barbie, og andre merker til gode priser Stort utvalg av dukkehus i tre, dukkehus i plast fra kjente merkevarer som KidKraft, Lundby, Barbie og Micki, til lave priser og med lynrask levering. Dukkehus for store og små dukker Store dukkehus, små dukkehus, sammenleggbare dukkehus! Dukkehusene er solide og i god kvalitet. Møbler og utstyr følger med! IKEA - SPEXA, Dukkehus, , Dukkehus i form av en bok, med 4 ulike rom.

Enkel å slå sammen og stue bort.Lett og enkel for barn å ta med og leke med.Kan stå på en. Stort og flott dukkehus i nydelig lavendelfarge med dører og vinduer som kan åpnes og lukkes. Taket kan også løftes av slik at det er lett å komme til ovenifra. KidKraft er amerikanske lekehus i luksusklassen. Store møblerte hus med masser av spennende detaljer. KidKraft er USA´s ledende produsent av treleker.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.