Don Juans dagbok

Don Juans dagbok
Utgivelsesar: 2008
Originaltittel: The lost diary of Don Juan
Forlag: Cappelen Damm
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242123060
Forfatter: Douglas Carlton Abrams
Oversatt av: Windt-Val, Benedicta
Kategori: Lydbøker voksne

Juan Tenorio ble født og forlatt i en stall tilhørende et nonnekloster. Nonnene oppdro ham i hemmelighet, og han lærte seg å elske og å tilbe alle kvinner, Guds mesterverk. Kvinnehistoriene hans blir etter hvert utallige, og Greven de la Mota overtaler ham til å skrive dagbok, og det er der Don Juan avslører sine mange eventyr og kunsten å forføre som han behersker best av alle.

Nietzsches mest kjente bok, den han selv mente var den viktigste 2 dager til juleferien Har opplevd litt av hvert i livet på godt og vondt, og har etter mange år med rus og psykiatri endelig begynt å komme med til hektene igjen. Glad i å løse kryssord? Her finner du gratis digitale kryssord, kryssordbok og kryssordhjelper på nett. Vi har også sudoku og mye annen hjernetrim.

Visste du at 98 prosent av oss krysser anklene i tannlegestolen når vi skal få bedøvelse? Slik er vårt kroppsspråk Her legges quizene fra Martinique ut. 14: hva kalles den runde kjeksen som er lagd av sukkerbrødbunn, et lag appelsinsyltetøy og dekt med sjokoladetrekk? Godt oppslagsverk for kryssordløsere.Trond og Peter's Kryssord Database

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.