Det store smellet

Det store smellet
Utgivelsesar: 2012
Forlag: Cappelen Damm AS
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202425593
Forfatter: Axel Hellstenius
Kategori: Lydbøker barn og ungdom

Det regnet. Stranda var tom. Da tente gutta lunta på dynamittgubben og la den i søppelbøtta midt på stranda. Men det smalt ikke. Og like etter kom sola fram igjen og de første badegjestene kom tilbake. Inni søppelbøtta lå dynamitten og freste og putret. Livsfarlig. Hva i granskauen skulle de gjøre?

eng. 'det store smellet' Tilhørende emnesider Artikkelen inngår i temasiden #Naturfag; Slik forestiller skaperen av filmen "In Saturn's Rings" seg big bang. Big. Det store smellet 20. april 1944. Eksplosjonsulykken i Bergen 20.

april 1944 er trolig den verste enkeltkatastrofe som har rammet en norsk by. 96 sivile ble.

i følge den generelle relativitetsteorien begynte universitetet med en uendelig temperatur og tetthet. Etter hvert som universet ekspanderte, sank. "Det store smellet" av Axel Hellstenius - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og.

Sønderknuste World Trade Center har etterlatt seg et sort hull ibevisstheten.

Det vil fylles med mening. Test deg selv. Det store smellet ; En stjerne og åtte planeter ; Hvordan vet vi så mye om universet? ”Jeg tror ikke på Gud, jeg tror på Big Bang.” Slik kunngjorde syvåringen sitt nye credo, og bekreftet dermed sin kulturs barnetro. Fortellingen om Det store. Mrs. Green vet snart ikke sin arme råd. De tre barna hennes - Norman, Megsie og Vincent - er i tottene på hverandre støtt, mannen er i krigen og de har.

Etter oppdagelsen av ekspansjonen var det et spørsmål om Big Bang kun har funnet sted én gang, eller om universet er syklisk og utvikles gjennom smell og kollapser. SANK: Transocean-riggen Deepwater Horizon brant i to dager før den tipper over og synker, kraftig skadet. Stigerør var fortsatt koblete på og knekker.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.