Det nye, vesle mennesket

Det nye, vesle mennesket
Utgivelsesar: 2014
Originaltittel: The new small person
Forlag: Fortellerforlaget
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788281031593
Forfatter: Lauren Child
Oversatt av: Valgermo, Finn
Kategori: Barnebøker

Elmore Green er enebarn med eget rom. Alt i det rommet var hans, og lekene kunne han bruke når han ville og hvor han ville. En dag ble alt snudd på hodet for Elmore Green. Han var ikke lenger alene i rampelyset, han hadde fått en lillebror som tok glansen fra ham. Ingenting var seg lenger likt, han måtte dele. Dele var en uvant øvelse for Elmore Green - og han likte det ikke. Som alle andre overganger i livet varte heller ikke denne overgangen evig.

Sakte venner en seg til nye situasjoner, og det var det Elmore Green gjorde.

Han kunne til og med like lillebroren sin, innimellom.

Hans Christian Doseth er en legendarisk norsk fjellklatrer, født i 1958, død i 1984. Han gjorde en lang rekke førstebestigninger av klipperuter både på bolter og. Den tåreformede øya Sri Lanka ligger rett syd for den indiske kysten, og er skilt fra India av det 50 kilometer brede Palk stredet. I 2017 feirer Norsk Komponistforening 100 år. Det er en viktig milepæl i norsk musikkhistorie. Komponistforeningens mål for jubileet er å feire det uhørte, ta. Djupskolen er et frittstående prosjekt under De utenkte tankers tårn U8 AS, Landet for undring og fantasi, i Lucky Næroset, Ringsaker.

Eies av HC Medlien. I 2003 begynte Rolf Jacobsens Venner å presentere «Månedens dikt», der vi utfordret personer til å velge seg et dikt av Rolf Jacobsen, gjerne med en begrunnelse. Fagstoff: Fagstoffside om naturalismen som litterær epoke - En variant av realismen Naturalismen er ei litterær retning som oppstod i Frankrike omkring 1870. I. Aktuelt: Regjeringen foreslår omfattende endringer av barnevernloven Cause på Facebook Gruppen til Familiens Selvstendige Rettpå Facebook Ole Texmo: Hva er galt. Torbjørn Greipsland: Kristina Håkonsen - både norsk og spansk prinsesse For noen år siden så det ut til at en norsk kvinne skulle bli spansk prinsesse og senere. Det er et menneske. Et levende, nakent, blåfrossent spedbarn.

«Ser jeg syner»? tenker Schou Nilsen. «Har jeg blitt gal?» Nå ble det en uønsket pause her på bloggen. Det er enkelt å si at det har vært hektisk, men det er nettopp det som har vært saken. Det har gått i ett fra.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.